Accesoriul care iti permite sa controlezi de pe iPhone orice produs cu baterii

iPhone-urile sunt limitate din foarte multe puncte de vedere, insa compania Tethercell a reusit sa dezvolte un accesoriu foarte interesant care ne ofera posibilitatea de a controla de pe iPhone orice fel de produs care functioneaza cu baterii AA, cele normale pentru un gamepad, de exemplu.

Adaptorul inteligent al celor de la Tethercell permite introducerea unei baterii de tip AAA, ma imica decat cea AA, in interiorul sau, el fiind mai apoi introdus in locul unei baterii normale AA in produsul care functioneaza cu baterii, iar asa se face controlul acelui produs.

Adaptorul Tethercell se conecteaza prin Bluetooth cu un iPhone, iar folosind o aplicatie dedicata oricine poate porni sau opri orice produs cu baterii prin activarea sau dezactivarea fluxului de energie trimis de catre adaptor spre conectorul care preia in mod normal energia din baterie.

Conceptul din spatele adaptorului inteligent al Tethercell este extrem de interesant si practic permite controlarea oricarui produs cu baterii AA, indiferent despre ce fel de produs vorbim, compatibilitatea fiind data de tipul de baterie folosita de catre acel produs si de nimic altceva.

  • Turn AA-battery powered devices on and off remotely
  • Works with Apple iOS devices beyond iPhone 4 and iPad 2.
  • One Tethercell needed per AA-battery powered device
  • Set device schedule, timers, and power setting
  • Be alerted when batteries are running low

Adaptorul inteligent al Tethercell este vandut in momentul de fata prin intermediul Amazon la preturi ce incep de la 20 de dolari.

https://www.youtube.com/watch?v=NDZm7TimO0g