LG G5 Magic Slot este un sistem pe care-l vreau in iPhone

LG G5 urmeaza sa fie prezentat de catre compania LG in cadrul Mobile World Congress 2016 si pentru noul smartphone japonezii au creat un sistem numit Magic Slot, el avand menirea de a oferi functionalitate imbunatatita pentru utilizatori in functie de ceea ce isi doresc si ce accesorii exista.

LG G5 va fi un smartphone modular, iar Magic Slot va fi portul prin care utilizatorii vor putea conecta diverse accesorii care au menirea de a imbunatati functionalitatea smartphone-ului pentru a oferi o experienta de utilizare mult mai buna decat in mod normal.

Conform informatiilor disponibile pana acum LG G5 Magic Slot va permite detasarea unui capac de la baza dispozitivului pentru a atasa un accesoriu pentru fotografie care are o baterie de 1100 mAh atasata, un convertor DAC Bang & Olufsen pentru imbunatatirea calitatii audio.

Aceste doua accesorii au denumirile LG Cam Plus si LG Hi-Fi Plus, insa separat vor exista alte doua accesorii, o camera numita LG 360 VR care inregistreaza video si poze la 360 de grade, plus un controller pentru un robot Rolling Bot similar celui BB-8 din filmul Star Wars.

LG G5 Magic Slot - iDevice.ro

In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata LG Cam Plus, accesoriul avand si butoane fizice pentru control, insa dimensiunile sale ar putea speria anumiti utilizatori care nu vor dori sa aiba smartphone-uri chiar atat de groase.

Separat de aceste accesorii, cei de la LG vor incerca sa convinga diversi producatori de accesorii sa creeze produse pentru Magic Slot-ul din LG G5, insa cu o baza de utilizatori mica in spate, e greu de spus cat de popular ar putea fi acest sistem al coreenilor.

LG G5 Magic Slot 1 - iDevice.ro

As vrea ca Apple sa implementeze un sistem precum Magic Slot intr-un viitor terminal iPhone si cred ca el ar putea avea un succes extrem de mare, insa ramane de vazut daca in Cupertino se va gandi cineva sa ofere accesorii modulare pentru iPhone-uri.

7 COMENTARII

  1. Te-ai agitat pentru ca in loc de “in” am scris din greseala “un”. Ia-o mai moale, serios. Nu astept un raspuns, nu e nevoie. Nu e lumea asa cum crezi tu si lucreaza toti asa cum sugerezi tu.