Samsung Galaxy S7 va fi rezistent la socuri

Samsung Galaxy S7 va fi prezentat duminica de catre compania Samsung si pe masura ce zilele trec apar tot mai multe informatii cu privire la ceea ce ar urma sa aduca viitorul smartphone al coreenilor, un teaser publicat ieri de catre ei dezvlauind inca o noutate.

Mai exact, Samsung Galaxy S7 va fi rezistent la socuri daca este sa dam crezare clipului video de mai jos, compania Samsung prezentand o tanara care isi scapa terminalul pe gresie, el ajungand mai apoi in piscina langa care se afla respectiva persoana.

Stiam de ceva vreme ca Samsung Galaxy S7 va fi rezistent la apa cu certificarea IP68, insa acum vedem ca el urmeaza sa fie si mult mai rezistent decat Samsung Galaxy S6, insa e putin probabil ca nivelul de rezistenta sa fie similar cu cel oferit de Motorola Droid Turbo 2.

Majoritatea producatorilor de smartphone-uri incearca sa faca terminale din ce in ce mai rezistente la lovituri, apa sau praf, insa nu va asteptati ca Samsung Galaxy S7 sa fie suficient de rezistent incat sa ne permita sa batem cuie cu el.