Apple Campus 2 si omagiul special pentru Steve Jobs

Apple Campus 2 este un proiect initiat de catre Steve Jobs in anii anteriori decesului sau, fostul CEO al companiei Apple convingand inclusiv consiliul local al orasului Cupertino pentru a aproba cererile pentru permisele de constructie ale noului campus.

Pentru ca Apple Campus 2 a fost atat de important pentru Steve Jobs, iar Steve Jobs a fost atat de important pentru Apple, in cadrul Apple Campus 2 va eixsta o zona speciala in care va exista un omagiu pentru fostul co-fondator al companiei americane.

Tim Cook si firmele care amenajeaza Apple Campus 2 colaboreaza cu familia lui Steve Jobs pentru a-l omagia intr-un fel sau altul pe fostul CEO, el afirmand inainte de deces ca nu doreste ca noul campus sa ii poarte numele, iar dorinta ii va fi indeplinita de catre Tim Cook.

Steve Jobs nu dorea ca Apple sa se ancoreze in trecut si acesta a fost unul dintre motivele pentru care nu a dorit ca noul campus sa ii poarte numele, insa Tim Cook a afirmat ca fostul co-fondator va fi omagiat intr-un mod care sa fie demn de mostenirea pe care a lasat-o.

Desigur ca deocamdat animeni nu stie care va fi acest mod de omagiere al lui Steve Jobs, insa la inceputul anului viitor il vom afla cand va fi deschis oficial Apple Campus 2.