iOS 9.3 beta 4 a fost lansat

iOS 9.3 beta 4 a fost lansat cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind oferita in momentul de fata pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch prin portalul dedicat lor in website-ul Apple si sistemul Actualizare Software, Software Update.

Au trecut aproape doua saptamani din momentul in care iOS 9.3 beta 3 a fost lansat de catre compania Apple si iata ca programul de actualizari continua “conform planului”, cei din Cupertino mentinand diferenta de 2 saptamani intre lansarile actualizarilor pentru versiunile beta ale iOS.

Ca de obicei compania Apple nu a publicat si o lista cu schimbarile implementate in IOS 9.3 beta 4 pentru dezvoltatorii sai, insa cel mai probabil vorbim despre imbuntatatiri ale performantelor generale si rezolvarea unor probleme de functionare.

iOS 9.3 aduce pentru noi sistemul Night Shift, posibilitatea de a proteja notite cu parola ori Touch ID, noi scurtaturi pentru 3D Touch, un sistem multi-user pentru iPad si o serie de alte imbunatati pentru functionalitatea generala a terminalelor noastre.

Pe masura ce se afla noutatile iOS 9.3 beta 4 va voi tine la curent in acest articol cu tot ceea ce veti gasi diferit.

UPDATE: Prima noutate descoperita este o iconita modificata pentru toggle-ul Night Shfit din Control Center.

iconita Night Shift iOS 9.3