LEITZ STYLE – Accesorii pentru un spatiu de lucru modern

Accesoriile fac diferen­ta in orice ­tinuta, chiar si la birou. Cele mai bune materiale intalnesc tehnologia si designul Leitz. Noile acceesorii pentru birou de la Leitz surprind prin culorile sofisticate, suprafața satinata, materialele de calitate și elementele unice de design. Fara compromisuri de calitate si performanta,  aten­tia pentru detalii se pastreaza pana la ultimul produs.

Leitz incarcator universal cu trei porturi USBIncarcatorul universal cu trei porturi USB  beneficiaza de un design compact si cadru solid din zinc. Acesta incarca pana la trei dispozitive mobile simultan, prin conexiune USB. Capacitatea maxima este de 5 Amperi. Porturile USB sunt compatibile cu toate marcile de dispozitive mobile. Include un cablu scurt USB – microUSB. Produsul este disponibil in cinci culori: alb, grena, fistic, albastru si negru.

Statia de incarcare cu doua porturi USB

Fie ca lucrezi de la birou sau de acasa, incarcatorul universal cu trei porturi USB este excelent pentru a-ti incarca simultan toate gadget-urile pe care le folosesti zilnic, el putand incarca o tableta iPad si doua iPhone-uri simultan in timp ce tu lucrezi sau te distrezi pe PC.

Statia de incarcare cu doua porturi USB 1

Statia de incarcare cu doua porturi USB are dubla functie: incarca rapid bateriile a doua dispozitive mobile si serveste si ca suport pentru navigare pe tableta/smartphone in timpul incarcarii. Este echipata cu doua porturi USB universale, cu capacitate de pana la 2,5 Amperi fiecare. Beneficiaza de un design elegant, cu corp din plastic ABS si cadru solid din zinc. Include un cablu scurt USB – microUSB. Produsul este disponibil in cinci culori: alb, grena, fistic, albastru si negru.

Statia de incarcare cu doua porturi USB 2

Statia de incarcare cu doua porturi USB iti usureaza lucrul cu tableta cand o folosesti in paralel cu un calculator, stand-ul gandit de catre Leitz fiind ideal pentru a sustine un smartphone sau o tableta la un unghi suficient de bun pentru a permite interactiunea si a completa munca de la PC, asta in timp ce dispozitivul se incarca.

Partea si mai buna este ca multumita design-ului intern inteligent, nu vei mai avea cabluri insirate pe masa prin preajma dispozitivelor tale, ele putand fi foarte frumos aranjate in interiorul statiei de incarcare.

Lampa Inteligenta LEDDaca ai o problema cu luminozitatea din zona de lucru, atunci Lampa inteligenta LED de la Leitz este potrivita pentru tine. Aceasta se conecteaza prin Bluetooth la smartphone-ul tau si poate fi controlata prin aplicatie mobila (iOS sau Android) pentru a crea un ambient personalizat. Astfel, folosind App-ul Leitz, poti crea doua presetari individuale, in functie de preferintele tale. In momentul in care selectezi una dintraplicatie Lampa Inteligenta LEDe optiuni, lampa va ajusta automat tipul de lumina (mai calda sau mai rece) si intensitatea luminii, conform setarilor tale. In plus, lampa are si trei setari predefinite pentru lumina de lucru, citit sau relaxare, ce pot fi selectate prin panoul de control cu butoane tactile.

Atunci cand parasesti zona de conexiune Bluetooth, aceasta se va inchide automat, pentru a economisi energie.

De asemenea, lampa are integrat in stativ un port USB cu o capacitate de 2 Amperi, pentru incarcarea smartphone-ului sau a tabletei.

Lampa Leitz

Lampa Leitz este realizata din profile de aluminiu, cu cadru solid si balamale din zinc pentru mai multa durabilitate si flexibilitate: bratul lampii este mobil pentru a permite fixarea luminii in functie de nevoile utilizatorului.

Becurile LED sunt incorporate si nu se pot schimba, dar produsul beneficiaza de 3 ani garantie din partea producatorului.

Lampa Inteligenta Leitz completeaza spatiul de lucru modern al oricarei persoane, ea fiind gandita pentru a ne ajuta sa beneficiem de cea mai buna lumina ambientala pentru zona de noastra de lucru, aplicatia pentru smartphone oferind control total asupra functionalitatii sale.

Mai mult decat atat, bratele ajustabile mi s-au parut a fi extrem de utile in a pozitiona lumina exact acolo unde ai nevoie, iar daca desenezi sau lucrezi cu obiecte care necesita iluminare suplimentara, o lampa de acest gen este extrem de utila.

Aplicatia speciala pentru Lampa Leitz este gandita pentru a ne permite sa ajustam fin nivelul de luminozitate si cat de calda sau rece este lumina emisa, mai mult decat atat, ea permite inclusiv setarea unor butoane care activeaza automat o serie de setari predefinite de catre utilizator.

Lampa de birou este disponibila in cinci culori: alb, grena, fistic, albastru si negru.

Lampa inteligenta si accesoriile Leitz Style sunt disponibile online

4 COMENTARII

  1. Categoric, dar la banii ăștia unii își cumpără mașină :))) Joking aside, există produse premium cu prețuri rezonabile, produse premium cu prețuri exagerate și produse premium cu prețuri OMG! Să dai leafa pe o lună (considerând un salariu mediu pe economie) pe un gadget care, la urma urmei, iluminează… și atât, cam face parte din categoria OMG. My 2 cents…