Lifecard – cea mai mica baterie externa din lume

Lifecard este cea mai mica baterie externa din lume, ea avand dimensiunea unei carti de credit si grosimea a catorva carti de credit suprapuse, iar imaginea de mai jos arata foarte clar cat de subtire este acest accesoriu ce ascunde o baterie de 1500 mAh.

Avand in vedere ca bateria este cu 215 mAh mai mica decat cea a iPhone 6S, accesoriul poate incarca terminalul iPhone pana la 70% – 80% din capacitatea sa completa, asa ca va puteti prelungi autonomia bateriei dispozitivului in utilizarea sa zilnica.

Lifecard este fabricata din otel inoxidabil si este suficient de rezistenta pentru a nu se strica in cazul in care o scapati in timpul incarcarii, asa ca puteti sta linistiti deoarece ea nu va fi afectata de accidente si va putea incarca terminalul in continuare fara probleme.

Lifecard are deasemenea un cablu Lightning integrat, astfel ca nu va trebui sa purtati unul cu voi pentru incarcare, insa dimensiunea acestuia este foarte mica, asa ca incarcarea este posibila doar atunci cand terminalul este plasat pe maasa, in apropierea voastra.

Fits just like a credit card but powers your device. Built in cable for ultimate convenience. You dont need your cable to charge your device. 1500 mAH – Charge up to 80% of an iphone 5s and up to 65% of an iphone 6. Output – 5V, 1A. Input 5V, 0.8A. High grade stainless steel space frame. Lazer welded and adhesive bonded for structurel strength.

Lifecard este disponibila pentru achizitionare la pretul de 65 de dolari de pe Amazon.

Lifecard baterie externa