Galaxy S7 are cel mai bun ecran pentru smartphone

Samsung Galaxy S7 a fost prezentat de catre compania Samsung cu doar cateva zile in urma si terminalul a fost deja testat de catre cei de la DisplayMate, testele lor fiind recunoscute in lumea intreaga, iar conform lor noul smartphone are cel mai bun ecran pentru acest tip de dispozitive.

Conform celor de la DisplayMate Samsung Galaxy S7 are un ecran care are o luminozitate cu 29% mai mare decat cea a Galaxy S6, vizibilitatea in lumina puternica fiind imbunatatita impreuna cu reducerea substantiala a consumului de energie a ecranului.

Samsung Galaxy S7 are un ecran mai bun chiar si decat cel al Galaxy Note 5 cand vine vorba despre luminozitate, acuratetea culorilor si contrast in lumina ambientala, rezultatele acestui smartphone fiind cu adevarat impresionante fata de tot ceea ce exista pe piata.

Pentru a oferi aceste performante foarte bune, Samsung Galaxy S7 are un ecran care foloseste o tehnologine de randare sub-pixel, aceasta imbunatatind precizia cu caresunt afisate imaginile, sub-pixelii rosii, versi si albastri fiind considerati ca elemente de imagine individuale.

Many of the OLED performance advantages result from the fact that every single sub-pixel in an OLED display is individually directly powered, which results in better color accuracy, image contrast accuracy, and screen uniformity. Because of their very flexible power management capabilities, OLEDs are not only more power efficient than LCDs for most image content, but they now deliver much higher peak Brightness than LCDs because of this. However, for mostly all white screen content LCDs are likely to remain brighter and more power efficient for a while.

Tot ceea ce ofera Samsung Galaxy S7 este posibil multumita inovatiilor Samsung pe partea de ecrane OLED, acestea fiind acum mai subtiri, mai usoare, mai rapide, cu unghiuri de vizibilitate mai bune si cu margini mai mici decat ecranele LCD.

Practic, tehnologia OLED pentru ecranele smartphone-urilor incepe sa devina mai buna decat cea LCD, Samsung Galaxy S7 avand un ecran cu mult mai bun decat cel al iPhone 6S, acest lucru fiind evidentiat si in cursul anului trecut de catre cei de la DisplayMate.

Apple testeaza ecrane OLED pentru iPhone, insa nimeni nu stie deocamdata cand ar putea ajunge acestea in terminalele celor din Cupertino, desi anul 2018 pare a fi cel mai probabil pentru implementare.

Samsung Galaxy S7 ecran bun - iDevice.ro

Samsung Galaxy S7 ecran bun 1 - iDevice.ro

Samsung Galaxy S7 ecran bun 2 - iDevice.ro