Samsung: Galaxy S7 si S7 Edge sunt cele mai frumoase smartphone-uri

Fara a fi capabila sa creeze singura un design exceptional, compania Samsung sustine ca Galaxy S7 si S7 Edge sunt cele mai frumoase smartphone-uri din lume, lucru pe care nu toata lumea il aproba in masura in care si-ar dori coreenii de la Samsung.

CEO-ul diviziei mobile a Samsung, DJ Koh, a facut aceasta afirmatie pe scena conferintei din cadrul Mobile World Congress 2016, el incercand sa laude eforturile echipei de design industrial din cadrul Samsung, dar si pe cele ale lui Jony Ive si ale echipei sale, din moment ce baza Galaxy S7 si S7 Edge seamana cu cea a iPhone 6S.

Samsung Galaxy S7 si S7 Edge sunt smartphone-uri care au un design frumos, insa a spune ca sunt cele mai frumoase din lume pare a fi o replica furata de la compania Apple si departamentul sau de marketing, ei avand obiceiul de a exagera cu lucruri care nu sunt 100% adevarate sau importante.

Este adevarat ca Samsung Galaxy S7 si S7 Edge concureaza cu iPhone 6S in ceea ce priveste frumusetea design-ului carcasei, insa a alege unul sau altul este o chestie de subiectivism si fiecare vede in felul lui frumusetea sau uratenia design-ului creat de catre companiile Samsung si Apple.

Voi ce parere aveti ? Sunt Samsung Galaxy S7 si S7 Edge cele mai frumoase smartphone-uri din lume ?