iOS 9.3 Beta 4 rezolva problema bugului 1 ianuarie 1970

iOS 9.3 Beta 4 a fost lansat aseara de catre compania Apple, iar desi cei din Cupertino nu au confirmat acest lucru, noua versiune a sistemului de operare rezolva bugul care bloca iPhone-uri cand era setata data 1 ianuarie 1970 pe terminalele utilizatorilor.

Dupa cum prea bine stiti deja, daca setati manual pe un iPhone data de 1 ianuarie 1970, repornirea terminalului ar avea drept efect blocarea acestuia fara posibilitatea de a il mai reporni decat daca este descarcat coplet sau bateria sa este deconectata.

iOS 9.3 beta 4 rezolva aceasta problema care este foarte penibila pentru compania Apple prin simplul fapt ca reprezinta o vulnerabilitate de care oricine poate beneficia pentru a le face rau altor persoane care nu ar sti cum sa isi reporneasca terminalele fara a vizita un service autorizat Apple.

Aceasta schimbare regasita in iOS 9.3 Beta 4 va fi disponibila si in iOS 9.3 in momentul in care noua versiune a sistemului de operare va fi lansata oficial prin intermediul iTunes de catre compania Apple, deci toata lumea va beneficia de ea la jumatatea lunii martie.