Prima Pagina 3D Touch Gionee Elife S8 primul smartphone Android in care este copiat 3D Touch

Gionee Elife S8 primul smartphone Android in care este copiat 3D Touch

Desi foarte multa lume se astepta ca Samsung Galaxy S7 sa aiba o tehnologie similara 3D Touch, noul smartphone al companiei Samsung nu a fost lansat cu o asemenea functionalitate, insa cei de la Gionee s-au gandit ca nu ar strica daca ar copia sistemul Apple.

Mai exact, cei de la Gionee au implementat un sistem capabil sa detecteze presiunea aplicata pe ecranul Gionee Elife S8 si au preluat interfata 3D Touch din iOS 9 pe care au modificat-o pentru a o face mult mai apropiata de design-ul care se regaseste in Android.

Puteti vedea in imaginile de mai jos ca Gionee Elife S8 afiseaza o interfata extrem de similara celei 3D Touch din iOS 9 cand este facuta o apasare puternica pe o iconita, un set de optiuni de control a aplicatiei fiind afisate pentru utilizatorul care o actioneaza.

Mai mult decat atat, Gionee Elife S8 are si gesturi similare Peek sau Pop pentru vizualizarea de continut in Android, deci intreaga idee a companiei Apple cu 3D Touch a fost preluata de catre cei de la Gionee si vedem prima implementare in Android.

Gionee 3D Touch - iDevice.ro

Gionee Elife S8 nu seama cu iPhone 6S la fel de bine precum seama sistemul sau de Force Touch cu 3D Touch, insa chiar si asa, chinezii au preluat o idee Apple si altii le vor urma exemplul pentru ca este mai simplu sa furi decat sa creezi singur ceva.

Gionee Elife S8 a fost prezentat la Mobile World Congress 2016 si cu siguranta a fost testat de macar un angajat al companiei Apple, acestia fiind prezenti incognito la majoritatea conferintelor mobile importante.

Gionee 3D Touch 1 - iDevice.ro

 • marfi

  Au scos si cei de la Allview in x3 soul pro

 • marfi

  Au numit-o “multilevel touch”

 • tfdcb

  Allview si gionee sunt acelasi cacat😂😂😂😂😂

 • danny

  Si uite asa s-a mai nascut un mit: iPhone a fost primul telefon cu 3D Tuoch, sau Force Touch. Stim cu totii, ca inainte cu cateva saptamani de aparitia iPhonelui cu aceasta tehnologie, a aparut pe piata o chinezarie care o avea implementata. Dar ce mai conteaza. La fel a fost si cu senzorul de amprenta, aparut cu multi ani in urma pe Motorola. Citeam zilele trecute aici ca Samsung nu ar fi copiat functia Live Photos, dar nu se spune ca aceasta exista pe Samsung Galaxy S4, dar cu alt nume. Nu vreau sa par carcotas, dar uneori adevarul trebuie restabilit!

 • disqus_DPH51pchVl

  NU STIM CU TOTII!
  Eventual stiu tu de chinezaria aia!
  Iar pocnitoarea aia nici acum n-a aparut in Europa, daramite in Romania.
  In schimb s-au vandut zeci de milioane de iPhone cu 3D Touch.

 • danny

  Tu refuzi sa recunosti lucruri evidente. Eu nu am spus ca acea chinezarie a aparut sau nu a aparut in Europa, nu am spus ca s-a vandut in milioane de exemplare, am spus ca a aparut cu cateva zile inaintea iPhonului. Daca nu esti in stare sa vezi realitatea ramai in lumea ta si viseaza ca Apple a inventat tot, iar ceilalti copiaza!

 • Visan Teodor

  Noroc ca au reușit romanii sa brevetele rețetă pentru salamul de Sibiu și sa îi înregistreze denumirea,ca altfel auzeam ca și pe ăsta l-a inventat tot Apple.

 • disqus_DPH51pchVl

  Primul telefon din lume care are 3D Touch si a ajuns in mana utilizatorilor este iPhone 6s. Punct.

 • Visan Teodor

  Mulțumesc pentru explicații.

 • danny

  era un link acolo, se pare ca nu am voie sa postezi linkuri aici. cauta pe google “primul telefon cu force touch” , vezi ce rezultate sunt si apoi poate te trezesti la realitate!