Gionee Elife S8 primul smartphone Android in care este copiat 3D Touch

Desi foarte multa lume se astepta ca Samsung Galaxy S7 sa aiba o tehnologie similara 3D Touch, noul smartphone al companiei Samsung nu a fost lansat cu o asemenea functionalitate, insa cei de la Gionee s-au gandit ca nu ar strica daca ar copia sistemul Apple.

Mai exact, cei de la Gionee au implementat un sistem capabil sa detecteze presiunea aplicata pe ecranul Gionee Elife S8 si au preluat interfata 3D Touch din iOS 9 pe care au modificat-o pentru a o face mult mai apropiata de design-ul care se regaseste in Android.

Puteti vedea in imaginile de mai jos ca Gionee Elife S8 afiseaza o interfata extrem de similara celei 3D Touch din iOS 9 cand este facuta o apasare puternica pe o iconita, un set de optiuni de control a aplicatiei fiind afisate pentru utilizatorul care o actioneaza.

Mai mult decat atat, Gionee Elife S8 are si gesturi similare Peek sau Pop pentru vizualizarea de continut in Android, deci intreaga idee a companiei Apple cu 3D Touch a fost preluata de catre cei de la Gionee si vedem prima implementare in Android.

Gionee 3D Touch - iDevice.ro

Gionee Elife S8 nu seama cu iPhone 6S la fel de bine precum seama sistemul sau de Force Touch cu 3D Touch, insa chiar si asa, chinezii au preluat o idee Apple si altii le vor urma exemplul pentru ca este mai simplu sa furi decat sa creezi singur ceva.

Gionee Elife S8 a fost prezentat la Mobile World Congress 2016 si cu siguranta a fost testat de macar un angajat al companiei Apple, acestia fiind prezenti incognito la majoritatea conferintelor mobile importante.

Gionee 3D Touch 1 - iDevice.ro