HTC publica primul teaser pentru One M10

Asteptand ca toata isteria Samsung Galaxy S7 sa se linisteasca, cei de la HTC au publicat in cursul acestei zile un prim teaser pentru One M10, viitorul smartphone premium pe care compania taiwaneza ar urma sa il prezinte undeva in cursul lunii viitoare.

Spre deosebire de alti ani, cei de la HTC au inteles intr-un final ca trebuie sa evite lansarea propriilor produse impreuna cu cele ale Samsung deoarece risca sa fie uitati, asa ca One M10 va fi prezentat separat, probabil la o luna distanta de Galaxy S7.

Deocamdata nu se cunosc foarte multe detalii in legatura cu One M10, insa stim ca terminalul urmeaza sa aiba un design modificat pentru a le oferi fanilor o schimbare pe care o cer de ani de zile, el urmand a avea unele elemente ale design-ulu iPhone 6S.

HTC One M10 are numele de cod HTC Perfume in cadrul HTC, iar unii au speculat inclusiv ca denumirea dispozitivului ar urma sa fie schimbata, insa taiwanezii par sa sugereze faptul ca lucrurile vor ramane la fel in ceea ce priveste denumirile terminalelor.

V-am spus acum cateva saptamani specificatiile One M10, sau cel putin cele speculate in momentul de fata, terminalul urmand a fi aproximativ la fel de puternic precum Samsung Galaxy S7, insa ramane de vazut cat de buna va fi a sa camera si ce functie interesanta va avea.

In general iPhone-urile se lupta anual cu smartphone-urile Samsung si HTC pentru atentia consumatorilor, chiar daca in ultimii 2 ani HTC a avut probleme cu vanzarile, brand-ul ramane unul foarte puternic, cu priza la pasionatii de smartphone-uri.

HTC One M10 - iDevice.ro