Phablet-urile incep sa inlocuiasca tabletele pentru navigare pe internet

Phablet-urile incep sa inlocuiasca tabletele pentru navigare pe internet, iar acest trend era de asteptat din moment ce Apple a lansat smartphone-uri cu ecrane de 4.7 inch si 5.5 inch in cursul anului 2014, ele fiind unul dintre principalele motoare de dezvoltare ale acestui trend.

Daca acum 2 – 3 ani tabletele erau principalele dispozitive de pe care se facea navigare pe internet, in frunte cu tableta iPad, in 2016 lucrurile se schimba si phablet-urile le iau locul deoarece ecranele lor de dimensiuni mari ofera o experienta decenta pentru navigare pe internet.

Tabletele iPad generau de departe cel mai mare trafic de internet pentru acest tip de produse, iar o schimbare in preferintele fanilor Apple cu preferarea iPhone 6 si iPhone 6S a schimbat trend-ul in industrie, crescand rata de navigare pe internet de pe phablet-uri.

Adevarul este ca daca ai un iPhone 6S Plus, nici nu prea mai ai multe motive sa cumperi o tableta iPad decat daca nu ai nevoie de un laptop si faci pe tableta task-uri care necesita un ecran de 9.7 inch, in restul cazurilor detinerea unei tablete nefiind necesara.

There was a time when tablet browsing surpassed smartphone browsing, and that trajectory was expected to continue. Since then, however, browsing growth by these devices has decreased significantly, and we think this is mainly because smartphone screens are getting bigger. Now, instead of buying both a smartphone and a tablet, people are opting for ‘phablets’ and relying on just this one device—with a larger screen—for all of their browsing.

Achizitionarea iPhone 6 Plus m-a motivat sa renunt la iPad, acum mai bine de un an de zile si in momentul de fata nu mai gasesc vreun motiv pertinent pentru a cumpara tableta celor de la Apple si sunt sigur ca foarte multi sunt in exact aceeasi situatie.

Lumea se schimba, phablet-urile inlocuiesc tabletele pentru navigare pe internet si compania Apple a contribuit serios la aceasta schimbare.