Prima Pagina smartphone Phablet-urile incep sa inlocuiasca tabletele pentru navigare pe internet

Phablet-urile incep sa inlocuiasca tabletele pentru navigare pe internet

Phablet-urile incep sa inlocuiasca tabletele pentru navigare pe internet, iar acest trend era de asteptat din moment ce Apple a lansat smartphone-uri cu ecrane de 4.7 inch si 5.5 inch in cursul anului 2014, ele fiind unul dintre principalele motoare de dezvoltare ale acestui trend.

Daca acum 2 – 3 ani tabletele erau principalele dispozitive de pe care se facea navigare pe internet, in frunte cu tableta iPad, in 2016 lucrurile se schimba si phablet-urile le iau locul deoarece ecranele lor de dimensiuni mari ofera o experienta decenta pentru navigare pe internet.

Tabletele iPad generau de departe cel mai mare trafic de internet pentru acest tip de produse, iar o schimbare in preferintele fanilor Apple cu preferarea iPhone 6 si iPhone 6S a schimbat trend-ul in industrie, crescand rata de navigare pe internet de pe phablet-uri.

Adevarul este ca daca ai un iPhone 6S Plus, nici nu prea mai ai multe motive sa cumperi o tableta iPad decat daca nu ai nevoie de un laptop si faci pe tableta task-uri care necesita un ecran de 9.7 inch, in restul cazurilor detinerea unei tablete nefiind necesara.

There was a time when tablet browsing surpassed smartphone browsing, and that trajectory was expected to continue. Since then, however, browsing growth by these devices has decreased significantly, and we think this is mainly because smartphone screens are getting bigger. Now, instead of buying both a smartphone and a tablet, people are opting for ‘phablets’ and relying on just this one device—with a larger screen—for all of their browsing.

Achizitionarea iPhone 6 Plus m-a motivat sa renunt la iPad, acum mai bine de un an de zile si in momentul de fata nu mai gasesc vreun motiv pertinent pentru a cumpara tableta celor de la Apple si sunt sigur ca foarte multi sunt in exact aceeasi situatie.

Lumea se schimba, phablet-urile inlocuiesc tabletele pentru navigare pe internet si compania Apple a contribuit serios la aceasta schimbare.

 • Srb Srb

  pai daca viorel isi cumpara anual note sh..e normal

 • V.P

  Multumim Samsung pentru ca ai crezut in Note .
  Multumesc Apple pentru iPhone 6 Plus .

  Uitati-va aici , chiar merita laudat Samsung .

  http://youtu.be/kL9JoBqI6IE

 • Viorel Predatorul

  Nu te abții deloc 🙂

 • Razer Andrei

  da,dar 6 – 6s plus tot au niste buguri fata de ipad! in rest Da! ipad mi se pare prea mare si incomod!

 • dreamcs

  V.P faci comparație cu un telefon care abea a ieșit pe când celălat are un an deja,la i7 sa vii cu comparații de astea.

 • Viorel Predatorul

  Pardon, comparația este între Galaxy S7 abia lansat vs iPhone 6S lansat în septembrie 2015, adică în urmă cu 5 luni, nicidecum 1 an 🙂
  Iphone are un senzor foto cu suprafață mai mică decât senzorul din S6 și S7, motiv pentru care nu poate capta la fel de multă lumină.

  Dacă senzorul foto din i7 va avea aceeași suprafață, nu îi dau nicio șansă în fața lui S7.

 • disqus_DPH51pchVl

  Mai sunt unii care prefera un smartphone mic (4 inch) si o tableta de 9,7.
  Eu am foarte multe carti electronice care sunt mai usor de citit pe iPad, iar navigarea web e mai placuta. Nu mai vorbesc de autonomia net superioara

 • Calmeaza-te ca te ranesti.
  iPad-urile se uitau de foarte sus la restul tabletelor cand vine vorba de navigare pe internet si phablet-urile erau departe.
  S-au lansat iPhone-urile cu ecrane de 4.7 inch si 5.5 inch iar lucrurile s-au schimbat in favoarea phablet-urilor pentru ca lumea cumpara terminalele Apple si nu iPad.
  Altfel, puteau sa faca restul phablet-uri pana le ieseau pe ochi daca oamenii care le cumpara n-au bani de net.

 • George

  Asta este strict parerea mea …… si ce daca a lansat Apple un phablet situatia sa schimbat in favoarea Apple ( sau nu) pentru ca situatia este diferita, sunt oameni diferiti
  Astfel fanii Apple nu mai cumpara ipad si cumpara iphone 6/6 plus , in timp ce in lumea android de cand au aparut phabletele fanii android nu prea mai cumparau tablete
  Oamenii nu cumpara phablete doar sa stea pe net ci si pentru divertisment , si nu cred ca sti tu zaone ca nu aveau bani de net , sa fim seriosi

 • Mircea Radulescu

  Astăzi culeg roadele dar profitul tot la Apple rămâne.