Prima Pagina iOS 10 iOS 10 va aduce o aplicatie Poze cu multe functii noi de...

iOS 10 va aduce o aplicatie Poze cu multe functii noi de editare

iOS 10 este in proces de dezvoltare in cadrul companiei Apple, iar conform unor informatii aparute astazi, cei din Cupertino pregatesc o schimbare importanta pentru aplicatia Poze, Photos, in ideea de a le oferi utilizatorilor mai multe functii pentru editare.

Mai exact, Apple dezvolta aplicatiile Poze, Photos, ale iOS 10 si OS X 10.12 cu aceleasi functii disponibile pentru utilizatori, ele urmand a avea tot ceea ce ofereau versiunile 9.6.1 si 2.0.1 ale aplicatiei iPhoto pentru OS X si iOS inainte de a fi scoasa din App Store.

iOS 10 iti va permte sa editezi poze ca un profesionist

iPhoto iOS 7 - iDevice.ro

iPhoto a fost pana anul trecut aplicatia fanion a companiei Apple pentru editarea pozelor disponibile in iOS sau OS X, insa lansarea aplicatiei Poze i-a motivat pe cei din Cupertino sa renunte la vechea aplicatie, cel putin temporar, pana cand functiile sale au putut fi portate.

Da, a fost nevoie de un an de zile pentru ca acest lucru sa poata fi realizat, insa iata ca aplicatia Poze a iOS 10 urmeaza sa ne aduca o multitudine de optiuni noi pentru editarea pozelor, toate fiind disponibile in trecut pentru iPhoto ce era oferita prin App Store.

Apple ofera deja functii elementare pentru editarea pozelor in aplicatia Poze disponibila in iOS 9, insa pentru iOS 10 urmeaza sa avem disponibile noi filtre, dar si noi optiuni pentru a imbunatati radical calitatea pozelor prin manipularea mult mai fina a luminozitatii, a contrastului si a multor altor optiuni.

According to a reliable source, Apple has been developing the next OS X 10.12 and iOS 10 photo app as the same level as iPhoto 9.6.1 for Mac and iPhoto 2.0.1 for iOS. Specific functions etc. are unknown, but for iPhoto 2.0.1 for iOS, it was possible to use brush correction tracing parts of the photo with a finger and adjusting brightness, flag in addition to favorites, and information edit for editing the photo Exif information, among others.

Noua aplicatie Poze din iOS 10 urmeaza sa fie prezentata de catre compania Apple impreuna cu actualizarea pentru sistemul de operare in cadrul WWDC 2016, prima versiune beta a iOS 10 urmand a fi lansata atunci.

 • Srb Srb

  va da clasa celorlalti

 • Dabija

  Ca fiecare varianta care e tot mai proasta de la varianta la varianta 🙂

 • Viorel Predatorul

  Stai liniștit – “There’s an app for that!”

  Din punctul de vedere al clientului, scopul lui Apple nu este “sa dea ceata celorlalti”, ci sa ofere utilizatorilor de idevice-uri cele mai bune produse, cea mai bună experiență.
  Asta cu “va da ceata” este o atitudine copilareasca care denota o oarecare nemulțumire.

 • Visan Teodor

  Mă exact, îi va umili.

 • Razer Andrei

  ce ceată mă….. ?ce umilintă……. ? dadeau candva odata!! acum au ramas grav in urma! frumusete si stabilitatea au mai ramas de ei,ceea ce si aia se cam duce usor usor!

 • Leon

  “Functie” existenta deja pe Samsung,LG si restul device-urilor.Felicitari Apple.
  Bine ati venit in 2010!

 • lucian .130

  Wow. Asta da noutate…NOT. Sunt sute de aplicații în appstore cu funcții mai avansate decât iphoto sau ce vor sa introducă în ios 10. Cu atâtea bug-uri vor scoate iOS 10 beta.beta.beta.1 beta 1. Ne duce cu zăhărelul la fel cum face cu rezoluția ecranului și tehnologia OLED. Ei știu ca vor fi cumpărate produsele indiferent, așteaptă doar o scădere în vânzări și atunci Apple va oferii ce vor cumpărătorii. Cool!!!

 • Srb Srb

  Pai cine zice ca va da ceata? Si da cine zice exact asa este o atitudine copilareasca

 • Srb Srb

  Cine da ceata? Viorel?

 • Viorel Predatorul

  Ma bucur ca in sfarsit ai invatat cum sa iti modifici comentariile :))

 • Srb Srb

  Esti tu orb

 • George

  De Srb Srb ai auzit?

 • George

  Ce ai spus tu este un adevar