Prima Pagina iOS 10 iOS 10 concept prezinta functii pe care le vei dori

iOS 10 concept prezinta functii pe care le vei dori

Un iOS 10 concept a fost publicat in cursul noptii trecute pe internet pentru a ne arata cum ar putea schimba compania Apple viitoarea versiune a sistemului sau de operare, Control Center-ul fiind in centrul atentiei aici, el continand multe functii oferite de diverse tweak-uri.

Veti vedea in clipul video de mai jos un Control Center care in iOS 10 poate fi personalizat complet de catre utilizator, dar care are si o multitudine de functii suplimentare pentru toggle-urile vizibile pentru noi, compania Apple evitand sa ofere o asemenea functionalitate.

Ideile din spatele acestui concept al iOS 10 sunt deja disponibile pentru cei care au jailbreak si instaleaza pachete oferite prin intermediul aplicatiei Cydia, asa ca nu vorbim despre ceva inovator, ci despre ceva nou pentru versiunea standard a sistemului de operare iOS.

Voi ce parere aveti despre acest concept ?

 • madalin

  Ce e amuzant ca multe funcții sunt deja prezente in android. Cum se face ca iubitori de iOS adopta funcții pe care android deja le oferă?

 • LucianHaragus

  Frumos, util ! Dar nu prea cred ca vom avea asa ceva in iOS 10

 • Srb Srb

  Dark mode si 3d touch in control centre exista sanse 90% sa fie incepand cu ios10

 • disqus_DPH51pchVl

  Utile

 • bacelliviu

  Adevarat .androidul are inca de la 2.2 treaba asta . Dar e un lucru bun . De vreo 7 ani si prin cydia da na . Nu pricep de ce apple nu ia cele mai folosite tweekuri din cydia si le pune in app store cu vreo 5dolari fiecare. Eu personal as cumpara si sa mor de mias mai face jailbreak

 • cristi

  Nemancatii astia de la apple nu o sa faca asa ceva. Daca se vinde in draci si fara, de ce sa asculte de prosti. Ma bucura nespus progresul facut de Samsung. Au dat dovada de respect fata de utilizator si au aratat ca pot si altceva, in afara sa copieze. In ei mi-e speranta ca fomistii vor fi obligati sa aduca ceva nou, ceva diferit de prosteala anuala

 • rrr

  Destul de trist ca un lucru atat de penibil precum adaugarea unor toggle-uri in CC si rearanjarea lor devin un element “inovativ” si demn de inclus intr-un concept pentru un sistem de operare care sta sa apara in 2016. Pana una-alta, eu sper doar sa nu ingenuncheze iPad Air 2 dpdv al performantelor.

 • Stefan

  Intradevar toate aceste functii exista de mult timp in Android. Lucrul pe care multi, nu il intelegeti, este ca Apple nu adauga multe “noutati” daca ele nu sunt perfect 100% functionale, fara a ingreuna functionalitatea device-ului. De aceea sistemul iOS are net superior mai putine “blocari/inghetati” decat Android. Greseala celor de la Android e ca, se grabesc sa adauge intotdeauna ceva inovator de la un sistem la altul, fara a fi siguri ca acele inovatii sunt in masura sa si functioneze. Strict parerea mea, si va rog sa o luati ca atare. Va multumesc

 • blabla

  Bine punctat @Stefan. Mai merge mintea la oameni se pare! Seara faina!

 • Robert Hrimiuc

  Mai pe scurt la ce a zis Stefan “Daca ar face toata musca miere ar fi 1 ron/kg”

 • adi

  Nu arată bine de loc dar ar fi util..
  Ce trebuie să facă Apple sa pună Date Mobile/Celular in bara de jos lângă luminozitate Wi-Fi mod avion etc..