Tim Cook vorbeste din nou despre masina Apple

In cursul zilei de ieri a fost organizata in cadrul Apple intalnirea anuala a actionarilor si au fost reconfirmati in functii membrii consiliului director al companiei, Tim Cook si alti manageri fiind prezenti pentru a raspunde la intrebarile actionarilor care au avut acces la aceasta intalnire.

Una dintre intrebarile importante puse acolo are legatura cu masina Apple pe care cei din Cupertino o dezvolta, Tim Cook fiind intrebat cand intentioneaza compania Apple sa lanseze pe piata automobilul, iar raspunsul CEO-ului este interesant, dar si extrem de confuz.

Practic Tim Cook a dat de inteles ca va exista o perioada de asteptare pana cand masina Apple va fi lansata, insa toata lumea va primi un cadou foarte interesant care sa merite asteptarea, insa desigur ca nu a oferit vreun detaliu cu privire la ceea ce va fi oferit lumii intregi.

Apple dezvolta o masina electrica si probabil autonoma, sistemul de navigare autonoma nefiind la fel de sigur de implementare precum motorul electric, insa Apple exploreaza si ideea de a lansa o masina cu motor diesel sau bazat pe benzina.

Do you remember when you were a kid, and Christmas Eve it was so exciting, you weren’t sure what was going to be downstairs? Well, it’s going to be Christmas Eve for a while.

Saptamana trecuta v-am vorbit despre plangerile vecinilor garajului in care este dezvoltata masina Apple, acestia afirmand ca in timpul noptii se aud zgomote puternice de motoare care sunt turate, asa ca Apple nu se rezuma doar la testarea de motoare electrice.