Samsung crede ca va avea vanzari mari cu Galaxy S7

Compania Samsung se asteapta ca Galaxy S7 si S7 Edge sa inregistreze vanzari foarte bune in urma lansarii oficiale din data de 11 martie, asa ca a comandat peste 17 milioane de unitati pentru a le pune in vanzare, ele urmand a fi fabricate in urmatoarele trei luni.

Cifra de unitati produse de catre Samsung este de 4 – 5 ori mai mica decat cea de terminale iPhone 6S si 6S Plus comandate de catre compania Apple in perioada lansarii, insa ea este normala avand in vedere diferenta de popularitate intre cele doua tipuri de terminale.

Apple a vandut 13 milioane de terminale iPhone 6S si 6S Plus doar in weekend-ul lansarii, iar Samsung se asteapta sa vanda 17 milioane de unitati ale Galaxy S7 si S7 Edge in trei luni, iar asta spune totul despre diferenta majora dintre vanzarile pe care le preconizau cei doi producatori.

Anul trecut cei de la Samsung au vadut 16 milioane de unitati ale Galaxy S6 si S6 Edge in cele trei luni anterioare lansarii, iar pentru anul 2016 se asteapta la o crestere destul de mica a vanzarilor totale, insa chiar si asa vorbim in final despre o crestere si nu o scadere.

Samsung Electronics is going to mass-produce 17 million Galaxy S7 series during first quarter. This amount is larger than sales volume of Galaxy S6 and Galaxy S4 during their first quarters since their releases. Although output and sales volume have different meanings, Samsung Electronics is estimating that Galaxy S7 will have higher sales volume than Galaxy S6 and Galaxy S4.

Desigur ca nimeni nu stie sigur in cate unitati se vor vinde Galaxy S7 si S7 Edge dupa lansarea oficiala, dar daca ele vor fi populare, atunci pe Apple va fi pusa o presiune si mai mare sa vina cu functii inovatoare in iPhone 7 si 7 Plus, iar acest lucru este excelent pentru noi.