Obiecte personale ale lui Steve Jobs s-au vandut cu zeci de mii de dolari la licitatie

Steve Jobs era un personaj extrem de popular cand inca mai conducea compania Apple, insa decesul sau a generat interes enorm din partea colectionarilor care l-au iubit pe fostul co-fondator al companiei Apple, obiecte personale ale acestuia vanzandu-se pe sume mari la licitatie.

In aceeasi categorie intra cateva obiecte personale ale lui Steve Jobs ce au fost rece puse in vanzare la o lictatie ce a avut loc in SUA, ele generand aproape 70.000 de dolari in final de la persoane interesate sa detina macar un obiect pe care Steve Jobs l-a folosit macar o data.

Obiectele in sine nu sunt chiar atat de interesante, insa simplul fapt ca Steve Jobs le-a folosit intr-un moment sau altul a crescut foarte mult pretul final de vanzare, unul dintre obiecte generand peste 50% din intreaga suma adunata.

ceas Seiko Steve Jobs
Ceas Seiko purtat de catre Steve Jobs si vandut pentru 42.500 de dolari.
sandale Steve Jobs - iDevice.ro
O pereche de sandale Birkenstock din anii ’80 vandute cu 2750 de dolari.
bluza Steve Jobs - iDevice.ro
Bluza purtata de catre Steve Jobs la sfarsitul anilor ’80 cand conducea NeXT vanduta cu 7500 de dolari.
obiecte Steve Jobs - iDevice.ro
Un stilou placat cu aur de 10 karate si incrustat cu un logo Apple, o chitata postata cu numele lui Steve Jobs, o insigna de acces in cladirea de birouri NeXT cu numele lui Steve Jobs si o carte de vizita, toate vandute cu 16.250 de dolari.