iOS 5, iOS 6, iOS 7, iOS 8 si iOS 9 pe iPhone 4S – comparatia performantelor

10

Astazi putem vedea o comparatie intre performantele iOS 5, iOS 6, iOS 7, iOS 8 si iOS 9 pe iPhone 4S, clipul video de mai jos fiind creat special pentru a ne arata in ce mod au involuat performantele acestui terminal de-a lungul a 5 versiuni ale sistemului de operare iOS.

Exceptand utilizarea Siri, cele mai vechi versiuni ale sistemului de operare iOS functioneaza cel mai rapid pe iPhone 4S si desigur ca iOS 9 este cea mai inceata versiune a sistemului de operare pentru iDevice-urile noastre, dupa cum v-am spus de atatea si atatea ori.

De la iOS 5 si pana la iOS 9 compania Apple a implementat o multitudine de functii noi in iDevice-urile noastre si chiar daca iPhone 4S nu le ruleaza chiar pe toate, terminalul are probleme foarte mari in a functiona decent pe cele mai recente versiuni ale sistemului de operare.

Desi iOS 9 inca mai functioneaza in momentul de fata pe iPhone 4S, iOS 10 cu siguranta nu va fi oferit pentru acest terminal ce are parte de suportul Apple chiar si la 5 ani de zile dupa lansarea oficiala.