Prima Pagina Samsung Galaxy S7 Samsung ironizeaza iPhone si Apple Watch intr-o reclama pentru Galaxy S7 Edge

Samsung ironizeaza iPhone si Apple Watch intr-o reclama pentru Galaxy S7 Edge

In noaptea decernarii premiilor Oscar cei de la Samsung au publicat o noua reclama pentru promovarea Galaxy S7 Edge, iar in ea nu s-au sfiit din a ironiza compania Apple si alti competitori care au lansat diverse terminale Android pe piata in ultimii ani pentru utilizatori.

De la autonomia bateriei si pana la imposibilitatea de a face plati mobile oriunde, cei de la Samsung au prezentat diverse functii pe care Galaxy S7 Edge le indeplineste mai bine decat competitorii sai, totul integrand inclusiv sistemul Gear VR promovat impreuna cu dispozitivul.

In ceea ce priveste ironiile pentru iPhone, cei de la Samsung s-au limitat la ironizarea faptului ca iPhone are probleme cu semnalul, dar si ca Apple Watch nu face apeluri telefonice daca nu are un iPhone in apropiere, produsele Samsung fiind capabile sa faca acest lucru oricand.

Samsung este a doua companie care ironizeaza Apple astazi, cei de la Microsoft ironizandu-i pe cei din Cupertino intr-o serie de reclame pentru Windows 10.

 • Mircea Radulescu

  Cand nu o sa mai faca misto de fanii Apple poate vor avea mai mult succes cu ragalia lor. La fel si pentru Microsoft cu al lor Windows expirat de 20 de ani.

 • disqus_DPH51pchVl

  ce sa faca si ei saracii?
  Incasarile si profitul sunt intr-o scadere continua de vreo 2 ani incoace, clonatorii chinezi s-au obraznicit si ei, asa ca nu le ramane decat sa faca ceea ce stiu mai bine: sa atace concurenta

 • Srb Srb

  Apple si restul

 • NicKel

  fail

 • rolandire

  Nu este o IRONIE este un adevar !!! Da … am iPhone.

 • Stef STF

  Habar nu au nimic astia de la Samsung!! Poate scot ei repede telefoanele dar toate sunt la fel de proaste!! Poate scoate Apple telefoanele mai greu dar le scoate mai bune!!