DJI Phantom 4 este vanduta exclusiv in Apple Store

DJI Phantom 4, cea mai noua drona premium a celor de la DJI, este disponibila in momentul de fata pentru precomanda cu livrare din 15 martie, din acea data urmand a fi vandut produsul si in lumea intreaga in magazinele Apple, plus cele ale producatorului DJI.

Apple are in exclusivitate posibilitatea de a vinde DJI Phantom 4, alti retaileri urmand a pune produsul in vanzare abia din data de 23 martie, deci timp de o saptamana cei de la Apple vor putea atrage noi clienti dornici sa controleze drone folosind propriile iDevice-uri.

Pentru ca vorbim despre o drona premium, DJI Phantom 4 are un pret de vanzare de 1600 de euro, insa pretul mai mare fata de versiunea anterioara este justificat de un sistem inteligent care impiedica vreo coliziune cu obiectele aflate in preajma noii drone a DJI.

DJI Phantom 4 are o structura din magneziu si este mai rigida decat versiunea anterioara, ea oferind si o autonomie a bateriei mult mai buna, putand zbura timp de maxim 28 de minute, cu 25% mai mult decat DJI Phantom 3 Professional, o noua functie numita TapFly permitand directionarea rapida a dronei in orice directie.

DJI Phantom 4 poate zbura la o altitudine maxima de 3 ori mai mare decat DJI Phantom 3 si este mai usor de controlat in interiorul cladirilor, drona putand fi precomandata in momentul de fata direct prin website-ul celor de la DJI.

5 COMENTARII

  1. E o diferenta foarte mare de pret intre phantom 3 advanced, care face o treaba super buna si phantom 4; raport calitate- pret, as alege phantom 3 advanced!