iPhone Pro – marea diferenta intre iPhone 7 si 7 Plus

iPhone Pro urmeaza sa fie denumirea a cel putin unuia dintre terminalele iPhone 7 lansate anul acesta de catre compania Apple, iar asta deoarece in Cupertino masinaria de marketing a inceput sa gandeasca strategia de lansare a viitorului smartphone Apple.

Am aflat de ceva vreme ca intre iPhone 7 si 7 Plus va exista din nou o diferenta in ceea ce priveste camera principala, insa un al treilea dispozitiv cu camera dubla ar fi luat in considerare, iar cu implementarea unei asemenea componente Apple ar putea folosi denumirea iPhone Pro pentru el.

Practic Apple ar putea lansa iPhone 7, 7 Plus si Pro anul acesta, primele doua urmand a avea camera principala standard, in timp ce al treilea ar urma sa vina cu una dubla, denumirea fiind potrivita pentru o componenta atat de complexa oferita pentru noi.

iPhone Pro cu o camera dubla

Conform unor zvonuri recente, Apple ar testa doua versiuni distincte ale iPhone 7, una cu o camera principala standard si una cu o camera principala dubla, iar daca acest zvon este credibil, atunci ambele ar urma sa fie lansate pe piata anul acesta de catre cei din Cupertino.

Utilizarea denumirii iPhone Pro pentru un smartphone Apple este destul de greu de crezut avand in vedere ca Apple foloseste numele doar pentru iPad su MacBook pentru aceste produse pot fi utilizate de catre profesionisti pentru o functionalitate avansata.

Avand in vedere ca iPhone SE ar urma sa fie prezentat luna aceasta, nu ar fi totusi greu de crezut ca Apple ar putea incepe sa foloseasca denumiri neobisnuite pentru produsele sale, asa ca orice pare posibil in momentul de fata, inclusiv folosirea unei camere duble in terminale.

Pana in toamna cand va fi lansat noul smartphone Apple, dimineata v-am spus ca iPhone 7 va fi mai subtire decat iPhone 6S si ca el va avea difuzoare stereo, plus alte schimbari importante gandite de catre Apple.