iPhone 7 cu camera dubla – cat de bune ar fi pozele si cum functioneaza tehnologia

iPhone 7 cu camera dubla ar putea fi lansat de catre compania Apple in cursul acestui an pe piata, noul terminal fiind gandit pentru a folosi o tehnologie pe care cei din Cuperitno au cumparat-o impreuna cu o companie numita LinX.

In cadrul Mobile World Congress 2016 o publicatie americana a reusit sa testeze un sistem de camere duble pentru smartphone-uri prezentat de catre o companie numita Corephotonics, el aratandu-ne cat de bune pot fi pozele inregistrate cu un smartphone echipat cu o asemenea tehnologie.

In clipul video de mai jos aveti o explicatie pentru tehnologia cu camere duble dezvoltata de catre Corephotonics si modul in care functioneaza ea, in timp ce in poza de la final vedeti o comparatie intre calitatea oferita de iPhone 6 Plus si tehnologia companiei prezente la MWC.

Este destul de clar ca un sistem de acest gen permite inregistrarea de poze mult mai clare, mai detaliate si mai naturale decat in mod normal, atat iPhone 6 Plus, cat si iPhone 6S Plus inregistrand poze de calitate inferioara celor facute folosind sistemul Corephotonics.

Corephotonics a dezvoltat un sistem care permite efectuarea de zoom optic de pana al 5x folosind aceste camere, iar tehnologia LinX ar putea oferi beneficii similare pentru iPhone 7 daca ar fi implementata de catre cei din Cupertino in cursul acestui an.

Foarte multa lume asteapta cu nerabdare implementarea de camere duble in iPhone 7 pentru a beneficia de posibilitatea de a inregistra poze sau clipuri video de calitate foarte buna, combinarea pozelor facute de catre doua camere de rezolutie mare avand drept rezultat continut multimedia de calitate foarte buna.

iPhone 7 camera dubla demo

Nimeni nu stie deocamdata daca iPhone 7 va avea camera dubla, insa planurile celor de la Apple indica faptul ca intentia celor din Cupertino ar fi de a oferi capacitati imbunatatite pentru inregistrarea de poze si clipuri video folosind smartphone-urile sale.