Live Animated Icons Stock aduce iconite animatii pentru toate aplicatiile tale

Live Animated Icons Stock este un pachet disponibil de zilele trecute in Cydia pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, el fiind creat special pentru persoanele interesate sa implementeze o schimbare radicala pentru felul in care arata iconitele aplicatiilor native ale iOS 9.

Live Animated Icons Stock inlocuieste toate iconitele aplicatiilor native cu unele animate precum cele din clipul video de mai jos si vorbim despre cea mai tare schimbare oferita vreodata de catre un pachet gandit special pentru a modifica functionalitatea iDevice-urilor.

Conform creatorului Live Animated Icons Stock, pachetul aduce 33 de iconite animate pentru iDevice-urile noastre, iar tweak-ul Fingal este necesar pentru a le putea activa in dispozitivele care ruleaza iOS 9, astfel ca dupa instalarea celor doua pachete veti avea parte de o schimbare foarte interesanta.

Animated Icons Pack for Fingal tweak. 33 total as of version 1.1 with more to come. Fingal tweak is required for them to run. See screenshot, all icons pictured are animated.

Live Animated Icons Stock este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.