Sondaj: Ce browser folosesti pe iPhone sau iPad ?

Safari este browserul predefinit al iPhone sau iPad si este cel mai folosit browser pentru navigare pe internet pentru ca majoritatea utilizatorilor nu se obosesc sa caute alternative pentru ceea ce le ofera compania Apple in fata atunci cand deschid terminalele.

Pana recent Safari era si cel mai rapid browser pentru iPhone sau iPad, insa iOS 9 a adus mai multa deschidere din partea Apple, astfel ca browsere precum Firefox sau Chrome ofera performante mult mai bune si mult mai multe functii pentru utilizatori.

In ciuda acestui lucru, Safari ramane browserul predefinit al sistemului de operare iOS si indiferent ce link deschidem dintr-o aplicatie sau email, acesta va fi deschis folosind browserul celor de la Apple fara posibilitatea de a alege deschiderea cu un alt browser.

Chiar si cu aceasta limitare, browserele terte pentru iOS au devenit din ce in ce mai populare in randul utilizatorilor, iar astazi sunt curios sa aflu ce browser folositi voi cel mai des pentru navigare pe internet de pe iDevice-uri, iar in articolul cu raspunsurile va voi spune si ce folosesc eu cel mai des.


39 COMENTARII

  1. De ce m-aș încurca cu un alt browser. Safari de departe cel main stabil și bun pentru iOS, totodată simplu. Îmi place maxim modul privat…

  2. Acel mod privat pe safari nu te ajuta cu nimic, tot îți salvează în istoric pagina pe care ai navigat.! Eu folosesc Firefox !