Prima Pagina Samsung Galaxy S7 Samsung Galaxy S7 vs S6 vs iPhone 6S Plus vs 6 Plus...

Samsung Galaxy S7 vs S6 vs iPhone 6S Plus vs 6 Plus vs 5S – comparatia camerelor

Samsung Galaxy S7, Galaxy S6, iPhone 6S Plus, iPhone 6 Plus si iPhone 5S apar astazi intr-o prima comparatie a camerelor principale, scopul acestui test fiind de a ne arata care dintre cele 5 terminale poate inregistrat cele mai bune poze in momentul de fata.

Desigur ca Samsung Galaxy S7 este cel mai nou dintre ele si dispozitivul cu cea mai buna camera, in mod teoretic, iPhone 6S Plus trebuind sa il urmeze in calitatea imaginilor inregistrate de catre utilizatori, insa desigur ca voi veti decide care terminal face poze mai bune.

Samsung Galaxy S7 are pixelii cu cea mai mare dimensiune si este capabil sa inregistreze cele mai bune poze in conditii de luminozitate scazuta, iar pozele pe care le puteti vedea demonstreaza faptul ca terminalul este capabil sa faca poze si clipuri video foarte bune.

Apple a laudat iPhone 6S Plus va fiind terminalul cu cea mai buna camera implementata vreodata intr-un smartphone propriu, insa din ceea ce am vazut pana acum in alte comparatii, Samsung Galaxy S7 l-a intrecut fara drept de apel.

Voi ce parere aveti, care smartphone inregistreaza cele mai bune poze ?

Galaxy S7 vs S6 vs iPhone 6S Plus vs 6 Plus vs 5S

Galaxy S7 vs S6 vs iPhone 6S Plus vs 6 Plus vs 5S 1

Galaxy S7 vs S6 vs iPhone 6S Plus vs 6 Plus vs 5S 2

Galaxy S7 vs S6 vs iPhone 6S Plus vs 6 Plus vs 5S 3

Galaxy S7 vs S6 vs iPhone 6S Plus vs 6 Plus vs 5S 4

Galaxy S7 vs S6 vs iPhone 6S Plus vs 6 Plus vs 5S 5

Galaxy S7 vs S6 vs iPhone 6S Plus vs 6 Plus vs 5S 6

Galaxy S7 vs S6 vs iPhone 6S Plus vs 6 Plus vs 5S 7

 • Gigel

  Cei care fac astfel de comparatii sunt retardati !

 • Jayson Cirin

  De ce?

 • adikenzie

  Deja se stie ca S7 e cel mai bun tel din lume la ora actuala. Comparatii de genul nu isi au rostul

 • Srb Srb

  bun la ce? la constructie nimic nu se compara cu Vertu. la materiale nimic nu se compara cu Vertu. deja 2 categorii la care S7 nu este cel mai bun

 • Romulus rms

  iPhone are ce’a mai buna placa grafica si processor de acea nu sacadeaza niciodata cand rotesti un clip pe youtube. Cine nu crede faceti o incercare… Si inca ceva, voi astia dece credeti ca noi ramanem la iphone ? Ca lucreaza greu ? cumparati si voi draq un iphone sa vedeti care se misca mai rapid.

 • Romulus rms

  Nu zic ca nu e bun Samsung, dar primu este apple apoi samsung) deci astea 2 telefoane sunt pe locu 1 si la mine in italia se foloseste doar iphone si samsung.

 • Romulus rms

  Acuma am un iphone 6s si daca as avea un buget sa pot achizitiona un S7 as faceo pentru ca si samsung este foarte bun si nu te plictisesti pe el asa ca si pe iphone

 • vlad

  A spus cineva aici ca iphone lucreaza greu?……eu nu vad pe cineva care sa fi spus asta….nici nexus 5 nu scadeaza cand rotesti un clip pe youtube…..puterea grafica si procesorul nu vor fi folosite niciodata 100% pentru a roti un clip pe youtube…..comentariul tau nu isi are rostul

 • KTA

  @Romulus rms: de ce te plictisesti “pe iPhone”???❓❓❓

 • Andrei Toma

  Din contra apple nu are nici cea mai bună placă grafică și nici cel mai bun procesor .. Are ios cel mai bine optimizat soft pentru un telefon mobil , dar anul acesta Apple a dato-n bară rău de tot ..

 • Călin.

  Mai exact cu ce a dat-o in bara?

 • marcel

  ASA stii tu , daca intorci telefonul pe YouTube si nu sacadeaza , ala e telefon bun …. M am lamurit si cu tine

 • Visan Teodor

  Lucrezi în construcții?