Samsung Galaxy S7 vs S6 vs iPhone 6S Plus vs 6 Plus vs 5S – comparatia camerelor

Samsung Galaxy S7, Galaxy S6, iPhone 6S Plus, iPhone 6 Plus si iPhone 5S apar astazi intr-o prima comparatie a camerelor principale, scopul acestui test fiind de a ne arata care dintre cele 5 terminale poate inregistrat cele mai bune poze in momentul de fata.

Desigur ca Samsung Galaxy S7 este cel mai nou dintre ele si dispozitivul cu cea mai buna camera, in mod teoretic, iPhone 6S Plus trebuind sa il urmeze in calitatea imaginilor inregistrate de catre utilizatori, insa desigur ca voi veti decide care terminal face poze mai bune.

Samsung Galaxy S7 are pixelii cu cea mai mare dimensiune si este capabil sa inregistreze cele mai bune poze in conditii de luminozitate scazuta, iar pozele pe care le puteti vedea demonstreaza faptul ca terminalul este capabil sa faca poze si clipuri video foarte bune.

Apple a laudat iPhone 6S Plus va fiind terminalul cu cea mai buna camera implementata vreodata intr-un smartphone propriu, insa din ceea ce am vazut pana acum in alte comparatii, Samsung Galaxy S7 l-a intrecut fara drept de apel.

Voi ce parere aveti, care smartphone inregistreaza cele mai bune poze ?

Galaxy S7 vs S6 vs iPhone 6S Plus vs 6 Plus vs 5S

Galaxy S7 vs S6 vs iPhone 6S Plus vs 6 Plus vs 5S 1

Galaxy S7 vs S6 vs iPhone 6S Plus vs 6 Plus vs 5S 2

Galaxy S7 vs S6 vs iPhone 6S Plus vs 6 Plus vs 5S 3

Galaxy S7 vs S6 vs iPhone 6S Plus vs 6 Plus vs 5S 4

Galaxy S7 vs S6 vs iPhone 6S Plus vs 6 Plus vs 5S 5

Galaxy S7 vs S6 vs iPhone 6S Plus vs 6 Plus vs 5S 6

Galaxy S7 vs S6 vs iPhone 6S Plus vs 6 Plus vs 5S 7