Lista tweak compatibile cu iOS 9.1 jailbreak

iOS 9.1 jailbreak a fost lansat in cursul zilei de ieri de catre echipa de hackeri chinezi Pangu, o versiune actualizata a programului Pangu9 facand jailbreak pe terminalele care au chip-uri de 64 biti, iar ieri v-am oferit si un tutorial iOS 9.1 jailbreak pentru dispozitivele voastre.

Avand in vedere ca vorbim despre compatibilitatea unei solutii de jailbreak cu o noua versiune a iOS, unele tweak-uri trebuie actualizate pentru a functiona pe terminalele noastre, asa ca astazi vorbim despre o lista de tweak compatibile cu iOS 9.1 jailbreak.

Ca de obicei, dupa fiecare extindere a compatibilitatii unei solutii de jailbreak cu o noua versiune a iOS, si in cazul iOS 9.1 jailbreak este nevoie de actualizarea unor pachete disponibile in Cydia, iar dezvoltatorii isi fac treaba si incet, incet ofera actualizari pentru noi.

Lista de mai jos este una exemplificativa si inainte de a instala vreun tweak din ea trebuie sa stiti ca exista sansa ca el sa nu fie 100% compatibil cu iOS 9.1 jailbreak, asa ca trebuie sa fiti pregatiti pentru eventuale probleme in cazul in care instalati vreun pachet din lista.