Cele mai bune jocuri de strategie pentru iPhone sau iPad

10 Greatest Strategy Games este o sectiune de aplicatii publicata de catre compania Apple in App Store in cursul zilelor trecute, ea avand rolul de a promova 10 dintre cele mai bune jocuri de strategie lansate in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch de-a lungul timpului.

10 Greatest Strategy Games contine doar aceasta lista selecta de 10 jocuri deoarece Apple incearca sa le dea de inteles utilizatorilor de iDevice-uri faptul ca pentru ei au fost alese doar jocurile care merita cumparate sau doar incercate direct pe dispozitivele lor.

Toate cele 10 jocuri promovate de catre compania Apple in sectiunea 10 Greatest Strategy Games au fost ales de catre editori ai App Store, astfel ca nu vorbim despre o selectie automata, ci una care are la baza mai multe criterii decat descarcarile sau rating-ul.

10 Greatest Strategy Games nu este totusi o lista limitativa deoarece in App Store gasiti foarte multe jocuri de strategie interesante, asa ca daca acestea 10 nu va plac, puteti cauta si altele.

10 Greatest Strategy Games poate fi accesata urmand acest link.