Sony poate transforma orice masa intr-un ecran tactil

Cei de la Sony au fost prezenti in cadrul SXSW pentru a prezenta tehnologii noi si interesante, iar printre ele se afla si un proiector capabil sa transforme o simpla masa intr-un ecran tactil, totul in doar cateva secunde dupa pornirea dispozitivului.

Conform celor de la Sony, produsul prezentat in cadrul SXSW, sub forma unui concept deocamdata, foloseste senzori de adancime si un sistem de monitorizare a miscarilor pentru a putea interpreta miscarile utilizatorilor si a isi da seama ce fel de obiecte sunt puse in fata senzorilor.

Conceptul prezentat in cadrul SXSW a fost gandit de catre Sony pentru a permite prezentarea povestii Alice in tara minunilor, deschiderea cartii initiind afisarea unei varietati de animatii care pot fi controlate folosind miscari facute pe masa, iar imaginile de mai jos prezinta totul cat se poate de clar.

Mai mult decat atat, utilizatorii pot interactiona cu interfata virtuala creata de catre Sony, ea raspunzand la orice fel de interactiuni facute de catre utilizatori, miscarile mainilor fiind urmarite pentru a permite controlarea unei varietati de functii care in mod normal nu ar fi disponibile intr-un sistem de acest gen.

Tehnologia celor de la Sony este deocamdata limitata, insa pentru ca vorbim doar despre un conpcet, compania o va dezvolta intr-un produs care va putea inlocui mesele tactile cu proiectoare ce vor transforma suprafete mult mai mari in interfete tactile.

Sony proiector masa tactila

Sony proiector masa tactila 1

Sony proiector masa tactila 2

1 COMENTARIU