Samsung Galaxy S7 vs iPhone 6S – testul suprem de rezistenta

Samsung Galaxy S7, S6 Edge, iPhone 6S si iPhone 6S Plus apar astazi intr-un test suprem de rezistenta facut de catre cei de la SquareTrade pentru a arata lumii intregi cat de bine se compara cele patru terminale in ceea ce priveste rezistenta.

SquareTrade este una dintre cele mai cunoscute companii specializate pe vanzarea de asigurari pentru terminale mobile, iar testul de azi are in vedere testarea rezistentei la apa, la impact, la indoire si testarea usurintei cu care terminalele pot fi tinute in mana.

Pentru toate aceste teste cei de la SquareTrade au acordat note terminalelor, iar in mod surprinzator iPhone 6S a fost desemnat drept cel mai rezistent terminal dintre toate, el fiind urmat de catre Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 Edge si in final iPhone 6S Plus pe ultimul loc.

Cea mai proasta nota obtinuta de catre iPhone 6S Plus a fost la testul rezistentei la apa, Galaxy S7 obtinand cea mai buna nota acolo, in schimb el avand probleme mari la testul impactului frontal, Galaxy S7 Edge avand totusi o nouta mai buna decat terminalele iPhone.

Galaxy S7 iPhone 6 rezistenta

Dintre toate terminalele testate, iPhone 6S a primit cea mai buna nota cand a fost vorba despre testul impactului multiplu pe o suprafata dura, el avand, in mod surprinzator, o nota de 6 ori mai buna decat cea a terminalelor Galaxy si de 8 ori mai buna decat cea a iPhone 6S Plus.

Diferenta in rezistenta dintre iPhone 6S si Samsung Galaxy S7 nu este mare, insa ea conteaza si in baza sa se calculeaza inclusiv costul unei asigurari pe care trebuie sa o plateasca o persoana care intentioneaza sa se protejeze de orice fel de probleme.