Primele clone iPhone SE apar la vanzare in China (Video)

Prezentarea iPhone SE urmeaza sa aiba loc in data de 21 martie, compania Apple anuntand deja evenimentul prin trimiterea unei invitatii catre jurnalistii parteneri din intreaga lume, insa pana atunci iata ca in China se vand primele clone ale terminalului.

Desi stim ca iPhone SE va arata aproape exact la fel ca iPhone 5S, versiunea vanduta de catre chinezi are in realitate design-ul iPhone 6 si este facuta in baza zvonurilor pe care le-am tot auzit anul trecut in legatura cu noul terminal al celor de la Apple.

Practic vorbim despre o versiune Mini a iPhone 6S care este disponibila in aceleasi culori precum terminalul cu ecran de 4.7 inch, diferenta cea mai mare fiind desigur in hardware-ul pe care il folosesc chinezii si sistemul de operare Android modificat.

Impresionant este ca in China lucrurile se misca foarte repede si clonele incep sa apara inaintea produselor reale, mai ales cand vine vorba de compania Apple si smartphone-uri care sunt extrem de populare in aceasta regiune a planetei.