TomTom GO Mobile ofera navigatie gratuita pentru iPhone

TomTom GO Mobile a fost lansata in cursul acestei zile in App Store si vine cu o schimbare radicala de strategie fata de ceea cu ce ne-a obisnuit compania TomTom, ea oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a naviga gratuit in limita a 75 km in fiecare luna.

Pana recent cei de la TomTom nu aveau vreo aplicatie gratuita care sa ofere navigatie ghidata pentru utilizatorii iOS, insa prin TomTom GO Mobile incearca o metoda noua de a convinge utilizatorii sa plateasca pentru servicii de navigare ghidata, chiar si offline.

Desi in fiecare luna TomTom GO Mobile le va permite utilizatorilor sa aiba parte de navigare ghidata in limita a 75 km, acestia pot cumpara pachete anuale care costa 20 de euro si le permit sa beneficieze de functionalitatea completa a aplicatiei.

The new TomTom GO Mobile app is a sleek combination of the latest TomTom car navigation technology and world-class traffic information. You will always have access to the best route available based on accurate, real-time traffic information that gets you to your destination faster, every day.

O alta schimbare importanta are la baza faptul ca utilizatorii beneficiaza de harti pe intregul glob si nu mai sunt obligati sa cumpere aplicatii segmentate pe diverse regiuni de pe glob, asa ca vorbim despre o schimbare benefica pentru cei interesati de aplicatie.

  • Offline navigation you can rely on: No need for an internet connection to plan your route.
  • Insanely accurate traffic information: Get highly accurate traffic information, in real time*.
  • Drive more relaxed with safety camera alerts: Join our community of millions of drivers sharing safety camera locations in real-time*.
  • See buildings and landmarks in stunning 3D: Know exactly where you are so you never miss a turn.
  • Quick access to your favorites: Start driving to your favorite places with a single tap on the map.
  • World Maps: Install and update maps from around the world at no extra cost.**
  • TomTom Traffic: Always know where delays are and whether a faster route is available.*
  • Safety Cameras: Drive more relaxed with safety camera alerts, trusted by millions of TomTom GPS drivers.
  • Offline Maps: Maps are stored on your device so you don’t need internet access or data roaming to plan a route.
  • Points of Interest: From gas stations to hotels, your app comes pre-loaded with millions of useful POIs.
  • Quick search: Find destinations faster with Quick Search. It starts finding locations as soon as you start typing.
  • Navigate to Copied Addresses: Easily select locations you found on websites or other apps by copying their address and pasting it into Quick Search.
  • Tap and go: Tap on your favorite destination on the map, and you’re on your way.
  • Advanced Lane Guidance: Clearly see which lane to take at key junctions.

Aplicatia TomTom GO Mobile este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

TomTom GO Mobile

16 COMENTARII

  1. Cu Waze, din Tirol pana in Bucuresti – 63 Mb. Adica aproape gratis. Nu stiu daca e mai avantajos schimbul (ei imi dau aplicatia gratis, eu le dau datele de localizare) dar pe moment asa pare.

  2. 75km ?!!! Ce sa faci cu 75km/luna :)))) asta e cea mai proasta gluma …….
    Legat de waze , e catastrofa la capitolul rutare……nu ai cum sa compari waze cu un sistem de navigatie dedicat , chiar dacă TomTom nu este cea mai buna alegere la capitolul GPS , este mult peste waze.

  3. Acei 63 MB “aproape gratis” se transforma in 630€ daca te mânca in c..r sa-l folosești in Serbia(țara non-UE) cu 10€/1 MB…

  4. E doar pentru cine se respecta si vrea decât calitate…….eu il am de 2 ani si pana acum nu am găsit alt GPS care sa îmi facă traseul mai bine decât navigon.

  5. Si eu il am,asa este,e cel mai cel. Cand m-am dus dupa un prieten in Beograd la aeroport,îmi sugeam ciorapii cu orice navigatie online la 10€/1 MB trafic,fiind țara non-UE. Plus rutarea înainte sa ieși de pe autostrada e belea.