Iata cat va costa masina Apple

Cat va costa masina Apple este una dintre intrebarile pe care foarte multe persoane interesate de viitorul automobil al Apple si le pun in momentul de fata, iar un analist american are astazi pentru noi o prima estimare cu privire la banii pe care ar trebui sa ii plateasca lumea pentru produs.

Conform lui Gene Munster al Piper Jaffray, masina Apple ar urma sa coste 75.000 de dolari, deci ar trebui sa intre in segmentul de pret al modelelor high-end al Tesla, insa analistul nu spune ce anume are la baza estimarea facuta de catre el in cursul zilei de ieri.

Mai mult decat atat, Munster sustine ca Apple va pune masina in vanzare in 2021, asta desi ea ar trebui sa fie prezentata in cursul anului 2019 sau 2020, livrarile urmand a incepe la minim un an dupa inregistrarea primelor precomenzi pentru viitorul produs al celor din Cupertino.

Multiple publicatii au afirmat pana acum ca masina Apple are in momentul de fata ca termen de prezentare anul 2020, iar din moment ce peste 1000 de ingineri ai Apple lucreaza pentru a dezvolta automobilul, nu este greu de crezut ca in 4 ani Apple va avea ce sa ne prezinte.

There will be a car that you can see and order in 2019-2020. We don’t think it will probably be delivered until after that…maybe 2021.They can still design the car themselves, the phone they don’t build, they fund their supply chain. From our perspective it would be a similar model that in they are involved in the quality of the product.

Problema cu Gene Munster este ca el a crezut totdeauna in produse Apple care nu au mai ajuns pe piata, insa in aceasta situatie poate fi pusa in discutie doar data de livrare deoarece restul informatiilor au mai fost oferite din alte surse independente, deci au la baza date dela Apple sau partenerii sai.