iPhone SE ar putea avea camera 4K

Desi stim ca iPhone SE va arata ca iPhone 5S in cea mai mare parte a sa, compania Apple va folosi totusi unele componente implementate deja in iPhone 6S, iar printre ele s-ar numara inclusiv camera de 12 megapixeli oferita incepand din toamna anului trecut pentru noi.

Desi am auzit pana ca Apple va implementa o camera de 12 megapixeli in iPhone SE, astazi aflam si ca ea va inregistra clipuri video 4K, exact precum iPhone 6S sau iPhone 6S Plus, compania Apple dorind, in aparenta, sa ofere noului terminal functii premium.

Ca sa fiu complet sincer, sunt surprins ca Apple ar putea oferi posibilitatea de a inregistra clipuri video 4K cu iPhone SE, insa poate ca acest lucru nu ar fi chiar atat de greu de crezut din moment ce noul smartphone va avea un pret destul de mare si ar trebui sa creasca vanzarile de iPhone-uri.

Deocamdata informatia vine de la o singura sursa si exista posibilitatea ca ea sa nu fie adevarata, asa desi un chip A9 cu camera din iPhone 6S ar fi capabil sa permita inregistrarea de clipuri video 4K, cel putin din punct de vedere teoretic, dar ramane de vazut ce vor decide cei din Cupertino.

Daca iPhone SE va inregistra video 4K, atunci aceasta va fi una dintre functiile principale pe care compania Apple le va promova pentru terminalul sau si cu siguranta foarte multi utilizatori dornici de terminale cu ecrane de 4 inch vor aprecia aceasta caracteristica.

11 COMENTARII

  1. Mai sunt cateva zile pana la prezentarea oficiala si totusi sunt prea putine lucruri care se stiu despre acest SE. Si totusi nu as crede ca design-ul o sa fie foarte apropriat de iPhone 5 pana nu o sa apara oficial, mi-as dori sa fie diferit. Cu faza cu dimensiunea de 4 inch aici trebuie sa spun ca ma incanta, sper sa nu fie in final o dezamagire.

  2. Sincer, cu ce te încântă un ecran mic? Că e “doar un telefon”? Eu nu mă văd utilizând un smartphone cu ecran de diagonală mai mică de 5 inci.