Deadmau5 va avea propria emisiune la Beats 1 Radio

Deadmau5 este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de pe planeta, iar de popularitatea sa va incerca sa profite inclusiv compania Apple deoarece el va avea propria emisiune radio in cadrul Beats 1 Radio, postul radio vedeta al serviciului Apple Music lansat anul trecut.

Anuntul privind lansarea noii emisiuni a fost facut de catre cei de la Apple prin contul Twitter al Beats 1 Radio, insa artistul deocamdata a evitat sa ofere detalii cu privire la ceea ce va face in viitoarele sale emisiuni din cadrul postului de radio Beats detinut de catre compania Apple.

Deadmau5 are 35 de ani si este originar din Canada, el colaborand cu Apple si in 2014 cand a deschis iTunes Music Festival, asa ca aceasta noua colaborare pentru Beats 1 Radio probabil ca nu mira pe foarte multa lume din industria muzicala avand in vedere popularitatea artistului.

Compania Apple a incercat sa faca Beats 1 Radio popular cu emisiuni ale vedetelor care sunt in voga in intreaga lume, insa pana acum nimeni nu stie clar cata lume asculta Beats 1 Radio zilnic sau lunar, ori care dintre emisiuni sunt populare si care nu.