Aplicatia Waze a fost actualizata cu functii importante

Versiunea 4.3 a aplicatiei Waze a fost lansata in cursul noptii trecute in App Store de catre compania cu acelasi nume, ea oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de navigare ghidata in baza conditiilor de trafic de pe ruta pe care urmeaza sa o traverseze.

In noua versiune a aplicatiei Waze dezvoltatorii au implementat o functie numita Planned Drives, ea permitand planificarea de rute pentru navigatie ghidata, utilizatorii primind notificari pentru a pleca la drum in functie de conditiile de trafic din zonele prin care urmeaza sa treaca.

Separat de aceasta noutate, Waze Traffic Bar afiseaza acum informatii privind motivele din spatele unui blocaj de trafic, daca el este cunoscut, aplicatia dezactivandu-si sunetele cand primim apeluri si rezolvand diverse probleme de functionare si de stabilitate.

  • New! Arrive on time with ‘Planned drives’. You can now schedule a drive and get a reminder to leave on time based on live traffic conditions.
  • The Waze Traffic Bar now shows the reason for a jam (if one is known) like an accident or object on the road
  • Waze now mutes automatically during an incoming or outgoing phone call
  • Bugs and stability fixes

Aplicatia Waze este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

waze planificare rute

3 COMENTARII

  1. Si mie la fel, nu-mi place. Prefer Google Maps care e tot a lor si merge impecabil. Iar pt afara folosesc Sygic ca merge si offline.