Samsung Galaxy S7 a inregistrat precomenzi record in China

Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge sunt la mare cautare in China, acolo cele doua terminale inregistrand peste 7.6 milioane de precomenzi la magazinele online locale, cifra fiind mult mai mare decat cea inregistrata in cazul predecesoarelor lor anul trecut.

Magazinul online jd.com a inregistrat singur 6.35 milioane de precomenzi pana in momentul de fata, alt retailer a inregistrat inca 1.3 milioane de precomenzi deja, iar analistii locali speculeaza faptul ca pana in 18 martie se va ajunge la 10 milioane de precomenzi sau chiar mai mult.

Precomenzile pentru Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge vor fi inchise in data de 18 martie, iar chiar daca nu se va atinge cifra de 10 milioane de unitati precomandate pana atunci, putem spune oricum ca noile smartphone-uri au un real succes in tara cu cea mai mare populatie de pe glob.

Toate aceste precomenzi au fost inregistrate in doar 5 zile de disponibilitate ale Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge pentru precomanda, terminalele avand performante mai bune decat cele ale smartphone-urilor Apple in China, cel putin pana acum.

There are eight retail channels through which customers in China can pre-order the new handsets. Customers have pre-ordered over 6.35 million units of the Galaxy S7 and the Galaxy S7 edge from one of the biggest online retailers in China, JD.com. Pre-orders at the retailer Suning have crossed 1.3 million units while retailers Gome and Lynx have already sold out of their pre-order inventory.

Nimeni nu stie cate Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge au fost vandute de pe 11 martie si pana acum in toate tarile in care terminalele au fost lansate, insa exista posibilitatea ca doar China sa egaleze respectiva cifra, daca Samsung va avea suficiente unitati pentru a acoperi cererea de pe piata.