iPhone 6S Plus intrece Galaxy S7 Edge intr-un nou test de performanta

iPhone 6S Plus si Samsung Galaxy S7 Edge sunt puse fata in fata intr-un nou test de performante aparut in cursul noptii trecute pe internet si dupa cum puteti vedea inclusiv din titlu, terminalul celor de la Apple iese din nou invingator, in ciuda faptului ca in benchmark-uri castiga detasat.

Dupa cum veti vedea urmarind clipul, iPhone 6S Plus intrece Samsung Galaxy S7 Edge in performante chiar din prima parte a testului cand vorbim despre prima deschidere a aplicatiilor, problema multitasking-ului fiind rezolvata de catre compania Samsung in noul sau terminal.

Deocamdata nu exista o explicatie pentru faptul ca Samsung Galaxy S7 Edge si fratele sau mai mic sunt depasite in testele de performanta de catre terminalele iPhone, insa smartphone-urile Samsung au un chip Snapdragon 820 si 6 GB RAM, deci teoretic ar trebui sa fie mult mai rapide in viata reala.

Veti spune ca la baza acestei diferente sta rezolutia mai mare a ecranului Samsung Galaxy S7 Edge, insa terminalul are mai multe nuclee si mai mult RAM, iar Samsung trebuia sa-l gandeasca oricum de la bun inceput sa fie mai bun, chiar si cu aceste specificatii.

In acest test diferenta in performante dintre Samsung Galaxy S7 Edge si iPhone 6S Plus este de 41 de secunde, deci foarte mare, insa in viata reala e putin probabil sa o simtiti daca nu faceti o comparatie directa intre cele doua smartphone-uri premium.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre acest nou test ?