Orange: O noua experienta 4G+ la viteze de 375 Mbps

6

Orange Romania a anuntat in cursul acestei zile imbunatatirea retelei 4G+ pentru utilizarea internetului mobil la viteze de pana la 375 Mbps pe Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge, viteza fiind crescuta cu 75 Mbps fata de cei 300 Mbps de care beneficiaza in mod normal terminalele 4G+.

Orange si alti operatori de telefonie mobila au anuntat anul trecut lansarea de retele 4G+ cu viteze de pana la 300 Mbps, insa Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge sunt capabile sa atinga viteze mai mari prin acest tip de retea, iar Orange ofera in premiera in romania internet mobil la viteze de pana la 375 Mbps.

Desi vorbim despre o imbunatatire a retelei 4G+, Orange Romania spune ca in momentul de fata viteza de 375 Mbps poate fi atinsa doar in Orange Shop Piata Victoriei, sau in Smart Shop-urile din Baneasa(Bucuresti), Cluj-Napoca si Iasi, in alte locatii ele nefiind accesibile deocamdata.

Separat de imbunatatirea retelei 4G+ din aceste trei orase, cei de la Orange ofera viteze de pana la 300 Mbps prin 4G+ in 13 orase din tara si in afara magazinelor proprii, terminalele noastre iPhone fiind capabile sa beneficieze de ele in zonele de acoperire ale operatorului.

Orange 4G+ 375 Mbps

Mai multe detalii aveti in comunicatul de presa de mai jos.

În premieră în România, Orange oferă experiențe 4G+ la viteze de până la 375 Mbps

Bucureşti, 16 martie 2016. De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps, prin rețeaua sa 4G+. Noile viteze 4G+ sunt accesibile prin terminalele Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 edge şi pot fi testate de clienţi în patru Orange shop-uri din București, Cluj-Napoca și Iași [1]. 

Orange marchează astfel încă o evoluţie în direcția inovației și demonstrează capacitatea rețelei sale 4G. Rețeaua 4G+ a Orange România, care a fost de asemenea o premieră la nivel național în momentul lansării, acum 2 ani, este prezentă în 13 orașe din țară [2], unde oferă viteze de până la 300 Mbps.

În cadrul sesiunii de demonstrații deschise astăzi, Orange își mărește vitezele 4G+ de la 300 până la 375 Mbps în magazinele menționate, folosind capabilitățile sporite ale rețelei obținute în urma procesului continuu de extindere şi modernizare, precum şi prin utilizarea optimă a spectrului radio achiziționat în urma licitaţiei din 2012. Acesta îi permite să îmbine 3 benzi de frecvență prin tehnologia LTE Advanced – Triple Carrier Aggregation (3CA), față de 2 benzi de frecvență utilizate pentru a oferi până acum viteze de până la 300 Mbps.

Noile viteze pentru internet mobil completează portofoliul de realizări aduse de Orange în zona 4G, precum cea mai extinsă rețea 4G din România, apelul 4G, apelul Wi-Fi sau serviciile de internet mobil prin 4G+, pentru a le oferi clienților soluții de conectare de ultimă generație, fiabile și performante.