Apple Watch este disponibil in noi versiuni si la pret redus

Apple Watch este disponibil la pret redus incepand de astazi, compania Apple anuntand o reducere de 50 de dolari pentru pretul de baza al ceasului inteligent, astfel ca modelul de 38 mm este vandut pentru 299 de dolari, in timp ce modelul de 42 mm costa 349 de dolari.

Separat, compania Apple a lansat o multitudine de noi accesorii pentru Apple Watch, dar si noi versiuni care reprezinta combinatii dintre carcase vechi ale ceasului si curele noi lansate in cursul acestei zile, preturile scazand in majoritatea cazurilor.

curele noi Apple Watch

Apple Watch Sport argintiu  este disponibil acum cu curele de culoare galbena sau cea a piersicii, plus o versiune Royal Blue, aduca un albastru ceva mai intunecat decat cel deschis oferit pana in prezent, acestea fiind separate de modelele cu curea din nylon de diverse culori.

Versiunea Space Grey a Apple Watch Sport este acum disponibila cu o curea din nylon negru tesut, optiunea fiind oferita pentru ambele marimi ale ceasului.

curele noi Apple Watch 1

In cazul Apple Watch din otel inoxidabil, compania Apple vinde cureaua clasica din piele in culoare rosie sau albastru marin, o versiune galbena si una turcoaz Blue Jay a curelei moderne din piele fiind deasemenea oferite incepand de astazi.

In final, curelele din piele normala sunt oferite in culorile alba si storm gray, Apple oferind o curea din nylon tesut de culoarea perlei, toate aceste accesorii noi putand fi cumparate cu oricare marime a Apple Watch.