iOS 9.3 nu rezolva o probleme veche de luni de zile

5

Desi iOS 9.3 poate fi instalat acum de orice persoana interesata, se pare ca Apple ignora o problema veche de cateva luni de zile, cea mai recenta versiune a iOS neavand o rezolvare implementata pentru ea, chiar daca vorbim despre un bug care le da multe batai de cap utilizatorilor.

Mai exact, incepand cu iOS 9 a aparut un bug in Game Center care face imposibila utilizarea platformei online a companiei Apple prin aplicatia dedicata sau din jocuri, multipli utilizatori si chiar dezvoltatori raportand bugul la cei din Cupertino.

Desi Apple a anuntat la un moment dat ca investigheaza problema si intentioneaza sa o rezolve, din pacate pana in prezent se pare ca ea ramane imposibil de rezolvat, iOS 9.3 neavand implementatceva care sa readuca lucrurile la normal.

Desi unii utilizatori au afirmat ca au avut Game Center functional pentru o perioada de timp dupa instalarea iOS 9.3 vechea problema a revenit, astfel ca sistemul a devenit din nou imposibil de utilizat, iar companiei Apple nu prea pare sa ii mai pese de problema.

Avand in vedere ca nici in iOS 9.3 problema Game Center nu a fost rezolvata, exista sperante destul de mici ca o rezolvare sa fie oferita de catre Apple pana la aparitia iOS 9.4 sau chiar iOS 10.