iOS 9 si rezolvarea problemei Game Center

iOS 9 rezolvare problema game centeriOS 9 are o problema majora cu sistemul Game Center, astfel ca utilizatorii care au instalat cele mai recente versiuni ale sistemului de operare au sesizat rapid ca nu pot juca unele jocuri sau nu pot accesa aplicatia Game Center din iOS.

Principala problema Game Center in iOS 9 are totusi legatura cu jocurile, multi utilizatori afirmand ca nu pot deschide anumite jocuri care functioneaza in baza acestui sistem si exista 14 pagini de persoane suparate care au raportat problema la compania Apple.

Se pare ca la mijlocul problemei ar fi date corupte care sunt create in timpul procesului de update la iOS 9, ele afectand anumite terminale in care sunt folosite jocuri si Game Center, iar compania Apple incearca sa rezolve erorile pentru utilizatorii de pe glob.

Pana acum reprezentantii Apple au afirmat ca singura solutie de a rezolva problema este o reinstalare “curata” a sistemului de operare si evitarea utilizarii unui backup, deci pierderea tuturor datelor salvate in jocuri si desigur ca utilizatorii n-au fost multumiti de solutie.

Problem is known and being examined. You have two options: #1 is to restore to blank iOS9 and DO NOT LOAD any backup for a few days until we work on the iCloud backup data and let you know when you can restore it (probably at the same time as a fix is issued) or #2 is to restore to your latest iOS8 full backup and wait for the fix to be issued before upgrading again to iOS9.

E greu de spus daca iOS 9.0.2 sau iOS 9.1 beta 3 rezolva aceasta problema, insa pana acum nicio alta solutie in afara celei mentionate mai sus nu a rezolvat in vreun fel aceasta situatie, asa ca altceva nu aveti de facut deocamdata.

2 COMENTARII