Probleme dupa instalarea iOS 9.3

Avand in vedere ca iOS 9.3 a fost lansat aseara si multi dintre voi ati avut deja ocazia de a instala noua versiune a sistemului de operare in iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre, acum vine momentul sa spuneti si daca ati intampinat probleme dupa instalarea iOS 9.3.

In cazul meu nu au existat probleme dupa instalarea iOS 9.3 in iPhone 6S sau iPhone 6S Plus, totul decurgand fara probleme din momentul initierii procedurii de instalare si pana dupa activarea dispozitivului dupa modificarea tuturor fisierelor noii versiuni.

Desi eu nu am avut dificultati cu iOS 9.3, din pacate unii utilizatori au avut probleme dupa instalarea iOS 9.3 si ele au variat de la imposibilitatea de a activa iDevice-urile pana la imposibilitatea de a activa o retea 4G sau de a se conecta la retelele Wi-Fi din casa.

Probleme dupa instalarea iOS 9.3

Desigur ca exista si nemultumiri in ceea ce priveste autonomia bateriei, insa in aceasta situatie vorbim cel mai probabil despre o utilizare mai intensa a iDevice-urilor dupa instalarea iOS 9.3 si nu neaparat despre o problema a bateriei, tragerea unei concluzii dupa un termen atat de scurt fiind o greseala.

In mare, exista putine probleme dupa instalarea iOS 9.3 si asta pentru ca Apple a avut grija sa actualizeze sistemul de operare cu rezolvarea unui numar foarte mare dintre probleme raportate in trecut de catre utilizatori, asa ca per total vorbim despre o actualizare de succes.

Voice  ati avut probleme dupa instalarea iOS 9.3 ?