Prima Pagina Samsung Galaxy S7 Samsung Galaxy S7 rezista 45 de minute intr-o masina de spalat rufe

Samsung Galaxy S7 rezista 45 de minute intr-o masina de spalat rufe

Samsung Galaxy S7 a rezistat timp de 45 de minute intr-o masina de spalat rufe, dupa cum veti vedea deja din clipul video de mai jos, terminalul celor de la Samsung functionand destul de bine dupa ce programul de spalare al masinii LG a fost finalizat.

Compania Samsung a anuntat ca Samsung Galaxy S7 este rezistat la apa daca este acoperit complet timp de maxim cateva zeci de minute la o adancime nu foarte mare, iar acum vedem ca nici macar o masina de spalat rufe nu este capabila sa distruga smartphone-ul coreenilor.

Ca sa fiu complet sincer, nu as fi crezut ca Samsung Galaxy S7 poate rezista unui program de spalare in masina de spalat rufe si va functiona dupa finalizarea sa, insa iata ca Samsung a reusit sa creeze un produs foarte interesant si rezistent la apa.

Voi ce parere aveti despre acest test pentru Samsung Galaxy S7 ?

 • marcel

  Daca iti ia nevasta blugii în grabă si o arunca în masina de spălat fara sa verifice buzunarele … si telefonul iti e acolo… cu s7 esti salvat

 • amfetamin

  Irelevant,cine își spală hainele cu telefonul înăuntru? E bine de știut ca rezista,dar nu-i văd utilitatea in testul de față. Astea se alătura testelor tâmpite,gen împușcat telefonul cu calibru 50,turnat smoală peste el,fiert,blenduit si alte baliverne de acest gen.

 • ‘neaFane

  Nu se compara cu testele astea tampite de care spui… Chiar se poate intampla in viata cotidiana, cum bn spune Marcel. M-as bucura sa rezizte si i7-le la asa ceva (chiar daca nu l-as spala intentionat never :))

 • real

  @disqus_HzoW0SF6KI:disqus

  stiu persoane care si-au spalat iphone 6 ,samsung galaxy s6 edge.
  nu is multe dar se intampla
  e un + pt s7