iPhone SE are autonomia bateriei mai buna ca iPhone 6S

iPhone SE are o autonomie a bateriei ce este mai buna decat cea a iPhone 6S, sau cel putin asta ne spune un review publicat in cursul acestei zile pentru noul smartphone prezentat de catre cei din cupertino intr-o conferinta care a fost organizata in cursul zilei de luni.

Jurnalistii celebrei publicatii Wall Street Journal au avut ocazia de a testa iPhone SE de luni si pana astazi, iar cu ocazia deschiderii precomenzilor pentru terminal au publicat si un mic review in care vorbesc despre ceea ce ofera noul smartphone pentru utilizatori.

Conform celor care au testat iPhone SE, smartphone-ul are o autonomie a bateriei care este cu pana la 2 ore mai buna decat cea a iPhone 6S si cu pana la 3 ore mai buna decat cea a Samsung Galaxy S7, el egaland cele 10 ore de utilizare oferite de catre tabletele iPad.

Apple a spus ca iPhone SE are autonomie cu pana la 40% mai buna decat cea a iPhone 6S in anumite cazuri, iar informatiile aparute astazi confirma ceea ce a anuntat compania Apple in conferinta de luni, asa ca utilizatorii vor avea parte de o experienta foarte buna.

The standout news is battery life. Unlike many other recent Apple products, the iPhone SE’s is a significant improvement over its predecessors’. In my lab stress test, which cycles through websites with uniform screen brightness, the SE lasted 10 hours—more than two hours longer than both the iPhone 6s and iPhone 5s, and nearly three hours longer than the Galaxy S7.

Aceasta este prima oara cand Apple ofera un spor de autonomie atat de mare cu lansarea unui nou model al iPhone, iar daca in iPhone 7 va oferi un spor similar fata de iPhone 6S, atunci sunt sigur ca vor exista extrem de multi utilizatori multumiti de dispozitiv.