Pokémon Go gameplay trailer ofera un preview al jocului pentru iOS

Pokémon Go urmeaza sa fie lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri in cursul acestui an, iar jocul reprezinta o colaborare dintre creatorii seriei, cei de la Nintendo si compania Niantic detinuta de catre Alphabet, un prim gameplay trailer fiind publicat pentru el.

Spre deosebire de alte jocuri pentru platforma celor de la Apple, Pokémon Go este gandit pentru a combina realitatea virtuala cu lumea creata de catre dezvoltatori pentru noi, astfel ca in final vom avea parte de o experienta diferita fata de cea cu care ne-am obisnuit in alte titluri pentru iOS.

In Pokémon Go utilizatorii vor avea posibilitatea de a colabora in echipe de maxim 3 persoane pentru a lupta cu diversi monstri virtuali, insa vor putea ocupa si locatii virtuale pe care caracterele lor vor trebui sa le pazeasca impotriva altor atacuri.

Deocamdata nu se stie cand ar urma sa fie lansat in App Store jocul Pokémon Go, insa exista posibilitatea ca el sa fie initial disponibil pentru platforma Android si abia apoi sa isi faca loc in magazinul celor de la Apple.

During gameplay, Pokémon GO players will be encouraged to join one of three teams and engage in Gym battles with other teams. Once they have joined a team, players will have the ability to assign their Pokémon to empty Gyms. Like PokéStops, Gyms can be found at real locations in the world, and because only one Pokémon per player can be placed at a given Gym, team members will need to work together to build a strong defense. A Gym claimed by one team can be challenged by the other two teams.