Instagram lanseaza noi optiuni pentru partajarea de clipuri video din iOS

In cursul acestei seri compania Instagram a anuntat lansarea unor schimbari pentru modul in care sunt partajate clipurile video in reteaua sa, astfel ca utilizatorii vor avea posibilitatea de a partaja clipuri video de maxim 60 de secunde in loc de 30.

Aceasta dublare lungimii clipurilor video care pot fi partajate prin reteaua Instagram are menirea de a creste apetitul utilizatorilor de a partaja continut multimedia, insa ea nu este singura schimbare facuta in acest context.

Mai exact, Instagram va permite combinarea de segmente din mai multe clipuri video pentru a crea un colaj video de maxim 60 de secunde care va fi partajat pe conturile utilizatorilor, astfel ca vom putea prezenta mult mai multe momente intr-un minut.

Cei de la Instagram sustin ca numarul de vizualizari pentru clipuri video a crescut cu 40% in ultimele 6 luni, iar aceasta crestere i-a motivat sa faca schimbarea pentru a le oferi utilizatorilor mai multe optiuni pentru partajarea de continut video.

Noile functii vor fi disponibile pentru toti utilizatorii Instagram in urmatoarele luni, deci nu toti vom beneficia de ele chiar din acelasi punct.