iPhone SE poate fi precomandat chiar acum de la Vodafone prin aceasta pagina, operatorul de telefonie mobila tinandu-se de cuvand si oferind terminalul celor interesati sa-l cumpere cu livrare din data de 7 aprilie, adica joia viitoare.

Preturile iPhone SE la precomanda la Vodafone incep de la 434 de euro pentru un abonament de 8 euro, asta in timp ce pretul standard al smartphone-ului este de 484 de euro, adica exact cel pe care il percepe compania Apple in Apple Store Europa.

iPhone SE este oferit si gratuit de catre Vodafone in cazul in care este achizitionat impreuna cu un abonament RED 89 cu o perioada contractuala de 2 ani de zile, insa vorbim aici despre un abonament care costa 86 de euro lunar.

iPhone SE poate fi cumparat in versiunile negru, auriu si roz auriu de la Vodafone, insa versiunea cu 64 GB spatiu de stocare nu este disponibila pentru toate modelele, asa ca daca o asteptati pe aceea, va trebui sa mai aveti rabdare pana cand va ajunge in stoc.

Telekom a anuntat deasemenea ca va oferi posibilitatea de a precomanda iPhone SE incepand de astazi, insa deocamdata operatorul nu a deschis sesiunea.

17 COMENTARII

  1. Salut . Care era banda care mergea 4G pe Digi Mobil ? Vad ca el merge pe :

    LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28)
    TD – LTE (Bands 38, 39, 40, 41)
    TD – SCDMA 1900 (F), 2000 (A)

    Si vad ca e trecut si 2 GB Ram, e confirmat oficial si asta ? Merci

  2. le codeaza si le poti decoda gratuit tot la ei daca te duci cu factura tel. simplu! si nici nu te doare capul ca le codeaza, vai dom’le… ce mare lucru…va tot freaca la cap codarea asta…