Apple Maps Nearby si Flyover sunt disponibile in noi locatii de pe glob

In cursul serii trecute compania Apple a extins disponibilitatea functiilor Nearby si Flyover ale Apple Maps, prima dintre ele permitand descoperirea de locatii din preajma noastra, cea de-a doua oferind optiunea de a vedea tururi 3D ale oraselor filmate din elicopter.

In cazul functiei Nearby, compania Apple a extins acum disponibilitatea in Austria, Danemarca, Elvetia si Japonia, iar in total vorbim despre 13 tari care au sistemul activ in momentul de fata, Romania nefiind, desigur, printre ele deocamdata.

In ceea ce priveste sistemul FlyOver, compania Apple a inclus locatiile Augsburg, Braunschweig si Hanovra din Germania, impreuna cu Newcastle din Marea Britanie si Niigata din Japonia, modulele 3D putand fi accesate direct din aplicatie.

Apple extinde aproape lunar disponibilitatea celor doua functii in noi zone de pe glob, insa FlyOver a fost lansat acum peste 3 ani de zile de catre compania Apple si deocamdata nu a ajuns in Romania, sansele ca el sa fie oferind fiind destul de mici deocamdata.

1 COMENTARIU