iPhone 7 cu ecran extins spre marginea carcasei apare intr-o prima imagine

Astazi avem ocazia de a vedea o noua imagine cu un presupus iPhone 7 al carui ecran se intinde de la o margine la alta a carcasei, ea fiind furnizata de catre o sursa necunoscuta din Asia si este cel mai probabil falsa dupa o inspectie atenta a modului in care arata terminalul.

In partea inferioara a ecranului se poate observa faptul ca imbinarea dintre carcasa si ecran nu este perfecta, iar aceasta discrepanta sugereaza faptul ca imaginea ar fi falsa, lucru care nu este greu de crezut avand in vedere ca totusi vorbim despre China.

Mai mult decat atat, niciun alt zvon aparut pana in prezent nu sugereaza faptul ca iPhone 7 ar putea avea un ecran care se intinde dintr-o margine in alta a carcasei, deci nu trebuie sa priviti aceasta imagine ca fiind reala pentru ca sasele ca acest lucru sa fie adevarat sunt mici.

Avand in vedere ca lansarea iPhone 7 se apropie cu pasi repezi, ne putem astepta la si mai multe imagini false publicate pe internet in perioada imediat urmatoare, asa ca trebuie sa fiti constienti ca nu tot ceea ce va aparea din China este 100% real.

iPhone 7 ecran margini carcasa